Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

300.000 ευρώ εφορία για Γαρμπή - Σχοινά!

Προκαλούν με τις δηλώσεις τους δοκιμαζόμενους πολίτες....

Αφήνοντας υπονοούμενα ότι δεν τα δηλώνουν και όλα... ο Διονύσης Σχοινάς εξηγεί γιατί το κράτος τους αναγκάζει να γίνουν κλέφτες...



Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Λοιπόν, Ο Δινύσης Σχοινάς τόνισε: «Έχουμε πληρώσει με την Καίτη και 300.000 ευρώ σε έναν χρόνο στην εφορία. Προσπαθήσαμε και προσπαθούμε να είμαστε όσο πιο νόμιμοι μπορούμε. Αλλά πώς να είσαι νόμιμος, όταν το κράτος σου παίρνει το 40%. Αν παίρνω 100 ευρώ το βράδυ και μου παίρνει τα 40, δεν γίνεται να είμαι νόμιμος, θα με αναγκάσεις να σε κλέψω, αφού με κλέβεις. Έχουμε πληρώσει 300.000 ευρώ σ' έναν χρόνο μέσα. Δεν μπορεί κανείς να μου πει τίποτα, δεν φοβάμαι κανέναν. Μπορώ να δηλώσω ότι είναι κλέφτες. Πρέπει να αλλάξει η κατάσταση».

2 σχόλια:

  1. Ρε ηλιθιοι δικιο εχουν οι ανθρωποι.
    Που την ειδες την προκληση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλα φίλε, ένας ηλίθιος εδώ.Και φυσικά είμαστε ηλίθιοι.Ποιος λογικός και έξυπνος θα σκεφτόταν πως είναι πρόκληση να βγάζεις 750.000+300.000(εφορία όπως ο ίδιος λέει)=1.050.000 και να κλέβεις την εφορία,την στιγμή που ακόμη ακι οι άνεργοι καλούνται πλέον να πληρώσουν φόρους;Έχεις δίκιο, εμείς είμαστε οι ηλίθιοι.Σε ευχαριστούμε για το σχόλιο.Μας άνοιξες τα μάτια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.