Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Σκανδαλώδης πρόσληψη της συνταξιούχου γραμματέως του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή! [ΕΓΓΡΑΦΟ]

Βολεύουν τους "δικούς τους" τα λαμόγια!

Τη στιγμή που ο αριθμός των ανέργων στη χώρα μας αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, με το ποσοστό ανεργίας να φλερτάρει με το 25% και σχεδόν το 50% των νέων να είναι άνεργοι, ο άνθρωπος που ισοπέδωσε την χώρα, ο Γιώργος Παπανδρέου, συνεχίζει να δρα στο παρασκήνιο, μαζί με τους "δικούς του"....



Τι κι αν το 62% των Ελλήνων ζει κάτω από το όριο της φτώχειας, τους "δικούς τους" δεν τους αγγίζει καμιά κρίση, καμία ανεργία και καμιά φτώχεια.

Κορυφαίο προκλητικό παράδειγμα η περίπτωση της Ρεγγίνας Βάρτζελη, πρώην Γ.Γ. του πρωθυπουργικού γραφείου του Γιώργου Παπανδρέου.
Την ώρα που ορδές νέων, μορφωμένων, πτυχιούχων, με αξιοζήλευτα βιογραφικά, εξωθούνται στη μετανάστευση ή σε άλλες περιπτώσεις παλεύουν να επιβιώσουν με το ισχνό επίδομα ανεργίας, το δεξί χέρι του πρώην πρωθυπουργού, μεταπηδά από τη μία θέση στην άλλη, λες και πρόκειται για κεκτημένο.

Συγκεκριμένα, η κα Βάρτζελη, έπειτα από επαγγελματική θητεία 35 ετών, συνταξιοδοτήθηκε στις 27 Νοεμβρίου 2011 από τη Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, υπηρεσία που υπάγεται στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, πριν καν προλάβει να προσαρμοστεί στον συνταξιοδοτικό βίο, δημοσιεύεται ΦΕΚ, βάσει του οποίου διορίζεται στο γραφείο του τότε προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, Γιώργου Παπανδρέου.fek-14-2-12



Στις 12 Απριλίου «απολύεται» λόγω διάλυσης της βουλής και δέκα μέρες μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου επανέρχεται στη θέση της, αυτή τη φορά ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο, που δικαιούται να διατηρεί ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στη βουλή.

untitled


Τι κι αν η προστατευόμενη του Γιώργου Παπανδρέου, δεν ήταν από τους... τυχερούς που πρόλαβαν και μονιμοποιήθηκαν στη Βουλή τα προηγούμενα χρόνια; Ο «φύλακας - άγγελός της» φροντίζει να διορίζεται ξανά και ξανά, καταλαμβάνοντας μόνιμο στασίδι στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.