Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Ο Ken Block ξαναχτυπά και τρελαίνει κόσμο στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο! [ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ]

Είναι ... τρελός. Είναι... Θεότρελος!!! Όμως, ότι και κάνουμε δεν άλλαζει... ο άνθρωπος είναι απολαυστικός με όσα κάνει. Ο λKen Block έσπασε για άλλη μια φορά τα ... κοντέρ στο διαδίκτυο, με το βίντεο στο οποίο ντριφτάρει στο Σαν Φρανσίσκο. Δείτε στο planet-greece ΟΛΟ το επίσημο βίντεο, διάρκειας 9 λεπτών και 52 δευτερολέπτων!!!...



Χρειάσθηκαν 4 ημέρες γυρισμάτων για να «βγει» αυτό το εξαιρετικό βίντεο , το οποίο επιμελήθηκε ο σκηνοθέτης Ben Conrad και η ομάδα του.

Ο Ken Block με ένα πειραγμένο Ford Fiesta WRC, η απόδοση του οποίου φθάνει τα 660 άλογα και επιταχύνει από τα 0 στα 96 χλμ./ώρα σε 1,9 δευτερόλεπτα, κάνει πράγματα και θάματα.


Ο Ken Block γεννήθηκε στις 21 Νοεμβρίου, 1967, στο Long Beach, στην Καλιφόρνια και είναι επαγγελματίας οδηγός ράλι με το Monster World Team Ράλι

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.