Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Μεγαλοστέλεχος της ΑΤΕ έβγαλε 10 εκατ. στο εξωτερικό!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -ΒΟΜΒΑ

Πού τα βρήκε τόσα χρήματα το στέλεχος της ΑΤΕ; Πώς γίνεται να μετακινεί τεράστια χρηματικά ποσά χωρίς κανείς να αντιληφθεί το παραμικρό; Πού βρίσκεται, τώρα; Γιατί δε λένε το όνομά του;...



Καταγγελία που προκαλεί το κοινό αίσθημα επιβεβαίωσε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργος Προβόπουλος.

«Πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας», μετέφερε στο εξωτερικό περίπου 10 εκατομμύρα ευρώ (ζεστό χρήμα) τους προηγούμενους ρεύστους για την ελληνική οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα μήνες.

Ειδικότερα, ο κ. Προβόπουλος, κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και έπειτα από σχετική ερώτηση βουλευτή της Χρυσής Αυγής, είπε: «Η ΤτΕ δέχθηκε καταγγελία, που ανέφερε ότι υψηλόβαθμο στέλεχος της Αγροτικής Τράπεζας, πολύ υψηλόβαθμο, έβγαλε τους περασμένους μήνες δέκα εκατ. ευρώ. Αμέσως προχωρήσαμε στους σχετικούς ελέγχους. Δεν μπορώ να πω τα ευρήματα της έρευνας, αλλά σας διαβεβαιώνω ότι έχουν σταλεί στις αρμόδιες αρχές, για να ελεγχθεί η νομιμότητα των κινήσεων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.