Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Νεκρός 19χρονος λαθρομετανάστης

Το άλλο πρόσωπο της λαθρομετανάστευσης

Προσπάθησε να έρθει στη χώρα μας για ένα καλύτερο αύριο, έχοντας πληρώσει η οικογένειά του μια περιουσία. Έφτασε μέχρι τα σύνορα του Έβρου ζωντανός. Η οικογένειά του θα τον αντικρίσει νεκρό....



Η σορός ενός 19χρονου Αφγανού, πιθανότατα παράνομου μετανάστη, βρέθηκε χθες το απόγευμα στην όχθη του ποταμού Έβρου, στην περιοχή του Πέπλου.

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομία, η σορός του άτυχου άνδρα μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από τα μέχρι στιγμής στοιχεία δεν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, κάτι που ενισχύει το ενδεχόμενο να μην άντεξε ο οργανισμός του την πολυήμερη ταλαιπωρία, ίσως και ασιτία.

2 σχόλια:

  1. κρίμα να χάνεται ένας άνθρωπος
    αλλά δεν μπορεί αυτή η χώρα να τους σώσει όλους από πνιγμό στον Έβρο
    εδώ δεν μπορεί να σώσει τους έλληνες που αυτοκτονούν κάθε μέρα λόγω οικονομικής απόγνωσης
    Οπως λοιπόν κανένας δεν νοιάζεται αν τα φέρνω βόλτα οικονομικά,να ταϊσω τα παιδιά μου και να τα στεγάσω μέχρι να μεγαλώσουν, όπως λοιπόν δεν νοιάζεται κανείς αν βάλω το περίστροφο στον κρόταφό μου, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ αν ο τούρκος δουλέμπορος πέρνει 2 χιλιάδες ευρώ το κεφάλι και τους πετάει στον Έβρο να κολυμπήσουν....
    κρίμα, αλλά έτσι είναι η ζωή, σκληρή!
    όποιος έχει μεγάλη καρδιά, μεγάλη ψυχή και μεγάλη τσέπη ας φιλοξενήσει αφγανούς στο σπίτι του, να μοιράζονται το φαί μαζί
    και μετά ας βοηθήσει να ταϊσω κι εγώ τα παιδιά μου, αφού είναι τόσο σπλαχνικός και πονόψυχος.
    έτσι κύριε αρθρογράφε?? συμφωνείς? η για τα ελληνόπουλα δεν ισχύει η πονοψυχιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς είπαμε, αγαπητέ φίλε, ότι μία ζωή είναι θλιβερό να χάνεται, και χαιρόμαστε που συμφωνούμε. Από εκεί και πέρα το θέμα που θίγετε είναι τελείως διαφορετικό, για το οποίο έχουμε ουκ ολίγες φορές πάρει θέση, η οποία σε γενικές γραμμές είναι ότι πρέπει να εγκαταλείψουν τη χώρα οι παράνομοι.

      Αλλά το τονίζουμε, και πάλι, η ανθρώπινη ζωή είναι υπεράνω όλων.

      Διαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.