Δευτέρα 13 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Γι αυτό προστατεύουν τον Πακιστανό δράκο της Πάρου;

Την ιστορία ενός μετανάστη,του Ahmed Waqas βρίσκουμε σε ένα...


 τουρκοσοπιανό φόρουμ που υποστηρίζει την φιλία ανάμεσα σε υποτιθέμενους "Μακεδόνες" και "Τούρκους" που ζουν... καταπιεσμένοι στην Ελλάδα.
Είναι το http://turkeymacedonia.wordpress.com/2010/03/10/immigrants-in-greece/. Ως βινιέτα αναγνώρισης έχει τους χάρτες της Τουρκίας και της “Μακεδονίας”, των Σκοπίων.
Διαβάστε την δακρύβρεχτη ιστορία του "καημένου του μετανάστη" που κατέστρεψε τη ζωή ενός 15χρονου κοριτσιού που χαροπαλεύει. Θα καταλάβετε πολλά για τον ρόλο του Waqas.Δεν πρόκειται για απλό μετανάστη.

(Πιστή μετάφραση):
"Μετανάστες που είχαν πάει στην Ελλάδα παράνομα και αγωνίζονται σκληρά. Η ιστορία νέου Waqas Ahmed, που κατάγεται από ένα μικρό χωριό Gujrat, είναι χαρακτηριστική. Είχε πληρώσει Rs 700.000 στον πράκτορα στο Gujrat για να φτάσει στο Unaan.
Ένας κύριος Socrates που χρησιμοποιείται(από ποιους άραγε;) για να μιλήσει στους νεαρούς άνδρες στις στενές παρόδους της αρχαίας Αθήνας. Του Περικλή που τώρα πια έχει γίνει Ισλαμοκρατούμενο γκέτο της Αθήνας»
(σ.σ Ο αφελληνισμός της ιστορίας μας από τα καραβάνια των ισλαμοφασιστών είναι πια μια προφανής και ξεκάθαρη θεωρία που γίνεται από τον κ.Σώκρατες κακόβουλη πραγματικότητα)
«Σήμερα στις ίδιες παρόδους, δύο χιλιετίες μετά, κάτω από την πάροδο της ιστορίας, οι νεαροί άνδρες από το Gujrat κρύβονται στη θέα της αστυνομίας της Αθήνας. Φοβούνται τη σύλληψη και την εκτόπιση. Αυτοί οι νεαροί άνδρες έχουν διακινδυνεύσει τις ζωές τους για να έρθουν στο dreamland της ευημερίας και της ασφάλειας.
Το ενδιαφέρον μου για τους νέους πακιστανικούς οικονομικούς μετανάστες στην Ελλάδα άρχισε από τη στιγμή που κρυφάκουσα δύο κυρίους Punjabi στο επιβαρυνμένο σαλόνι επιβατών του Αμπού Νταμπί. Ένα βαρύ άτομο στην πρόωρη δεκαετία του '40 του έλεγε ο νέος φίλος ότι του, «πήγα σε Unaan (Ελλάδα) παράνομα 20 έτη πριν με το σκάφος. Ο Θεός Μαΐου ευλογεί Bhatti sahib που βοήθησε πολλούς ανθρώπους από το χωριό μου για να πάει στην Ευρώπη!»
Οι περισσότεροι πακιστανικοί μετανάστες που μίλησα ήταν τίμιοι και ειλικρινείς.
Όλοι αναγνώρισαν ότι είχαν μπεί στην Ελλάδα παράνομα και αγωνίζονται σκληρά...."

-----------------------

Τώρα μάλιστα. Εξηγούνται πολλά. Η υπερπροστατευτικότητα στον κτηνάνθρωπο με τις κουκούλες full face, η “Αμερικανίδα” δικηγόρος του Αλεξάνδρα Δήμου που έχει εξαιρετικές σχέσεις με την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα και υπερασπίζεται από την εποχή του 2000 Αμερικανούς και όχι μόνον πολίτες που κάνουν διακοπές στα νησιά(δεν είναι έτσι κυρία Δήμου;), οι αστυνομικοί-κασκαντέρ που έπαιζαν κωμικοτραγικού ρόλους μπροστά στις κάμερες των ρεπόρτερ, η διαστρέβλωση και παραποίηση της ηλικίας ενός “πράκτορα” που τον έκαναν με το ζόρι 19 ετών για να τον στείλουν πακέτο στον Αυλώνα και από εκεί σε δίκη που ένας Θεός ξέρουμε πότε θα γίνει, η μυστικοπάθεια των αξιωματικών της ΕΛΑΣ των Κυκλάδων που τους ρωτούσαμε να μας πουν τα ακριβή του στοιχεία και μας έκαναν την πάπια. Για έναν περίεργο τύπο ενός ακόμα περίεργου εργοδότη του που απ’οτι φαίνεται έχει και άλλες “ενασχολήσεις” κρατώντας αλλοδαπούς χωρίς χαρτιά σε έναν ξενώνα-μυστήριο.

Μια χώρα “σουρωτήρι” με τους μειοδότες και τους “κουκουλοφόρους” να αρμενίζουν βιάζοντας τα παιδιά μας, αποκτώντας πέτσινο πολιτικό άσυλο εις το όνομα του Αλλάχ και του φιλόδοξου ονείρου της συνένωσης της Νέας Βαλκανικής του Μεγάλου Οθωμανικού Τόξου.

Ακούει κανείς εκεί στην Κατεχάκη;




πηγή

πηγή


1 σχόλιο:

  1. κυριοι μου μηπως τα ποληχωντρενεται.πολη μα παρα πολη φαντασια.συγνωμη ετσι το βλεπω εγω.ισωςομως και να εισται εξυπνος περα του δεοντως.εχουνεκουστει πολες φανφαρες για τη συκγεκρημενη υποθεση.χωρις αυτο να σημαινει σε καμια περιπτωση οτι δινουμετο παραμικρο αλοθι στον πακιστανο.αλλα-αλλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.