Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

Παπανδρέου: Κατέστρεψε την Ελλάδα και κάνει διακοπές ανέμελος στην Πάτμο [ΦΩΤΟ]


Οι Έλληνες υποφέρουν, ματώνουν, πεθαίνουν κι ο αρχιτέκτονας της καταστροφής βρίσκεται στην Πάτμο κάνοντας ανέμελες διακοπές. Κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ΔΕΝ μπορεί να κάνει....



Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η Real News, διακρίνεται ο πρώην πρωθυπουργός να απολαμβάνει τις βόλτες του ανέμελος με το σακίδιο στον ώμο στο «Νησί της Αποκάλυψης» παρέα με τη συντροφιά της συζύγου του Αντας, καθώς και τις νοστιμιές τοπικής ταβέρνας.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Γιώργος Παπανδρέου κατέφθασε στην Πάτμο στις 21 Ιουλίου και παρέμεινε για 15 ημέρες, περίπου, φιλοξενούμενος σε σπίτι επιχειρηματία με τον οποίο διατηρεί φιλικές σχέσεις.
Στη συνέχεια, μετά την Πάτμο, ο πρώην πρωθυπουργός, επισκέφθηκε τη Σέριφο. Αλήθεια, εκεί δεν έχει σπίτι ο πρώην "τσάρος" της οικονομίας, Γιώργος Παπακωνσταντίνου;

1 σχόλιο:

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.