Κυριακή 12 Αυγούστου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι πακιστανοί διαψεύδουν την ΕΛ.ΑΣ. ότι τον Ιρακινό δολοφόνησαν Έλληνες ακροδεξιοί!

Μόνο στο planet-greece

Οι αποκλειστικές πληροφορίες, που αποκαλύπτει το planet-greece αλλάζουν τελείως την ιστορία που η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα - και που είχε ως αποτέλεσμα ο ίδιος ο υπουργός, Νικόλαος Δένδιας να βγάλει ανακοίνωση, αφήνοντας υπονοούμενα περί συμμετοχής της Χρυσής Αυγής - για την άγρια δολοφονία νεαρού Ιρακινού, στην οδό Αναξαγόρα. Διαβάστε πώς περιέγραψαν στο planet-greece αυτόπτες μάρτυρες τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γεγονότα....



Οι αποκαλύψεις, που κάνει το planet-greece φέρνουν τα πάνω - κάτω στους ισχυρισμούς της Ελληνικής Αστυνομίας ότι Έλληνες ρατσιστές προκάλεσαν αιματοκύλησμα στο κέντρο της Αθήνας.

5 αυτόπτες μάρτυρες, όλοι τους αλλοδαποί, περιγράφουν μία τελείως διαφορετική διάσταση των όσων εκτυλίχθηκαν.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους 5 αλλοδαπούς, ο ένας εκ των οποίων είναι και ιδιοκτήτης εστιατορίου, τα πράγματα ΔΕΝ έγιναν όπως τα λέει η αστυνομία. Ο ίδιος ήταν ανοιχτός χθες, σχεδόν όλη τη νύχτα, λόγω του γεγονότος ότι εκεί, σε ένα υπόγειο, που έχουν μετατρέψει σε θρησκευτικό τόπο λατρείας, οι μουσουλμάνοι βρίσκονταν μέχρι αργά λόγω Ραμαζανιού.

Σύμφωνα λοιπόν με τους 5 αυτόπτες μάρτυρες, τα ξημερώματα, ένα νεαρό ζευγάρι (άνδρας και γυναίκα) τοξικομανών περνούσε από το σημείο. Κάποια στιγμή ο Ιρακινός με έναν φίλο του, τους επιτέθηκαν στη συμβολή της Αναξαγόρα με τη Γερανίου προκειμένου να αρπάξουν την τσάντα από την κοπέλα. Ο νεαρός συνοδός της αμύνθηκε. Βρήκε μία πέτρα, με την οποία τον χτύπησε στο κεφάλι. Βλέποντας αυτό, ο φίλος του ιρακινού τράπηκε σε φυγή. Αν και τραυματισμένος, το ίδιο προσπάθησε να κάνει και ο ίδιος.

Ο νεαρός άνδρας τον πήρε στο κυνήγι. Στην οδό Αναξαγόρα 17 τον σταμάτησε κι άρχισε να τον χτυπάει με την πέτρα, η οποία ήταν αιχμηρή, μέχρι που τον άφησε αιμόφυρτο. Αμέσως μετά, μαζί με την κοπέλα τράπηκε σε φυγή.

Προσέξτε τώρα τι λέει η αστυνομία στην ανακοίνωσή της:

"Ο τραυματίας έφερε πολλαπλά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (πιθανόν μαχαίρι) και διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου την 13.15 ώρα κατέληξε". 

Δεν είναι σίγουρη ούτε η αστυνομία από τι προκλήθηκε και χωρίς να υπάρξει ιατροδικαστική εξέταση (!) έβγαλε ανακοίνωση!!!

Και πάμε στο παρακάτω:

"Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, δράστες είναι πέντε (5) άτομα, που επέβαιναν σε τέσσερις (4) μοτοσικλέτες και λίγο πριν, στην ίδια περιοχή, είχαν επιχειρήσει να επιτεθούν σε άλλους δύο αλλοδαπούς (υπηκόους Ρουμανίας και Μαρόκου), οι οποίοι κατάφεραν να διαφύγουν". 

Μα δεν θα υπήρχε ούτε ΕΝΑΣ (!) αυτόπτης μάρτυρας, στην οδό Αναξαγόρα που επισκεφθήκαμε, προκειμένου να υποστηρίξει ότι κάτι τέτοιο συνέβη;

Και γιατί τέτοια βιασύνη από τον υπουργό να βγάλει ανακοίνωση για το συμβάν; 

Περιμένουμε τις επίσημες απαντήσεις από την αστυνομία.  

7 σχόλια:

  1. ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ Ο,ΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 1ον:ΕΠΕΙΔΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΓΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΣΠΑΣΕΙ. 2ον:ΓΛΥΦΟΥΝ ΕΤΣΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΚΕ-ΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΗΖΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ 3ον:ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΜΑΖΑΝΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ 15ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΝΤΡΗ ΞΕΥΤΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τα διεθνή κέντρα που στηρίζουν τη Δημάρ του Κουβέλη θέλουν πάσει θυσία να εκδιωχθεί από τη βουλή η ΧΑ. Θα κατασκευάσουν λοιπόν αρκετές "ρατσιστικές" δολοφονίες μέχρι να τους θέσουν εκτός νόμου. Έχουν άλλωστε όλα τα μέσα και προπαντώς τα ΜΜΕ με το μέρος τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδιά μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Έλεος πια μ αυτή την υποκρισία...Τους άλλους κατηγορούσαμε για προπαγάνδα, ψεύδη κτλ, τα ίδια σκατά γίναμε. Αηδιάζω, και δεν πιστεύω σε κανέναν πια.Ουτε αριστερά, ούτε ψευτοπατριωτικά. Γεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Πάσσαλος, πασσάλω εκρούεται" Με τα ίδια μέσα πρέπει να πολεμηθούν.

      Διαγραφή
  4. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟΙ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΣΕΒΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΡΘΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1ο ΑΝΕΚΔΟΤΟ: ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ (πολύ αιχμηρή,κορυφαίο!!!θα΄χε νταμάρι εκεί κοντά) ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΕ 3 ΚΑΙΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ (ΣΥΚΩΤΙ,ΚΑΡΔΙΑ,ΤΡΑΧΗΛΟ).
    2ο ΑΝΕΚΔΟΤΟ: Ο ΙΡΑΚΙΝΟΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΕΙ ΤΗ ΝΑΡΚΟΜΑΝΗ (και γαμ* τα λεφτά θα έβρισκε στην τσάντα της!!!!)

    ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ.ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 5 "ΑΥΤΟΠΤΕΣ" ΜΑΡΤΥΡΕΣ.ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ, ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΛΑΔΙ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑ-ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. gia stathite re paidia na min trelathoumai kiolas kai pou kseroume an mas len althia ta eksofila kia ta kanalia afti i antropi mexri tria hronia den akougontan katholou kai oso gia tin hrisi abgi min po otan bgike stin fora arhisane ola afta den eimai me kanenan olo psemata mas lene apo tin arhi ite astinomia gia na ta mpalosi ite tou hitler ta paidia pou bgikane sta ksafnika kai theloune na katharisoune tin ellada oute nd k pasokoli den eimai aplos olitous einai koprites kai kleftes ka prodotes kai edw pou eimaste oso gia ton biasmo den to pistebo pos na to kane pakistanos kai kserete giati an episisi i kopelia afti tha pi tin alithia oso o pakistanos einai me bia giafto leei oti tou mathenoune den einai i proti fora

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.