Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Η ιατροδικαστής για τον ξυλοδαρμό του Πακιστανού - δράκου

Η ιατροδικαστής Δωδεκανήσων εξέτασε πριν λίγη ώρα τον 21χρονο Πακιστανό, που κατηγορείται για την κακοποίηση και ασέλγεια της 15χρονης στη Πάρο, μετά από καταγγελίες του ό,τι τον χτύπησαν οι αστυνομικοί. Διαβάστε στο planet-greece τι πόρισμα έβγαλε....



"Δεν έχει ούτε γρατσουνιά" είπε χαρακτηριστικά η ιατροδικαστής που τον εξέτασε.... (κρίμα αναφώνησαν πολλοί)."Έχει μελανιές στο σώμα του αλλά είναι παλαιότερες σε σχέση με την χρονική καταγγελία του...ξυλοδαρμού".Την ίδια ώρα ο δικηγόρος που όρισε ως συνήγορο η πολιτεία,αρνήθηκε να αναλάβει την υπεράσπισή του.

Σε ότι αφορά την κατάσταση της υγείας της 15χρονης, με ανακοινωθέν, πριν από λίγο, του επικεφαλής των θεράποντων ιατρών, του Αττικού Νοσοκομείου, η κοπέλα συνεχίζει να κρατείται στη ζωή αποκλειστικά με μηχανική υποστήριξη. Η κατάστασή της παραμένει σταθερή μεν, κρίσιμη δε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.