Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Η Αλέκα τραγουδά Παντελίδη (πολύ γέλιο....)

Θέλετε δε θέλετε να το πιστέψετε, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ τρώγονται ακόμα και για τους Goin’ Through και ΝΕΒΜΑ (προσωπική άποψη: Αν αυτοί είναι χιπχοπάδες, εγώ είμαι η Πατατίνα από το Καφέ της Χαράς), επειδή η ΚΝΕ αποφάσισε να τους καλέσει σε κάποιο από τα φεστιβάλ της και σχολιαστής της Αυγής –που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ- βρήκε μια πολύ καλή αφορμή να «την πέσει» στους άσπονδους γείτονες της Αριστεράς....



Επειδή σ’αυτό το μαγαζί δε μας αρέσει η στείρα κριτική και απαντάμε πάντα με επιχειρήματα και προτάσεις, ο «Νίντζα των αποκαλύψεων» έρχεται να προτείνει κάτι που θα αναγκάσει τους συντρόφους του ΚΚΕ να αποστομώσουν κάθε αντίπαλο: Παντελίδης και τα μυαλά στα κάγκελα.

Ελπίζω να γνωρίζετε όλοι τον τροβαδούρο που έγινε διάσημος τραγουδώντας άσματα στο δωμάτιό του, κυκλοφορώντας τα στο Youtube. Η Αλέκα παίρνει την κιθάρα της και ακολουθεί τα βήματα του νέου μεγάλου τροβαδούρου μας. (Σκότωσα έναν ύμνο των παιδικών ερωτικών μας χρόνων για χάρη της ανάρτησης, επειδή δεν μπορούσα να ακούσω Παντελίδη… Πραγματικά δεν παλευόταν. Συγγνώμη. Και βάλτε το βιντεάκι να παίζει για να μπείτε στο κλίμα της εικόνας):





drseeng.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.