Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

Έκαναν "μαύρο" στο ξύλο τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων!

Απίστευτο και όμως αληθινό είναι το περιστατικό που συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στη Χερσόνησο όπου μέρα μεσημέρι και μπροστά στα μάτια δεκάδων τουριστών επιχειρηματίας της περιοχής επιτέθηκε και χτύπησε άσχημα τον πρόεδρο....

 του Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γραφείων ενοικιάσεως αυτοκινήτων των και δικύκλων Μενέλαο Μαράκη.

Όπως έγινε γνωστό ο κ. Μαράκης βρέθηκε στην περιοχή στο πλαίσιο της πάταξης φαινομένων παρανομίας που ταλανίζουν τον κλάδο με οχήματα που ενοικιαζονται χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας θέτοντας σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ιδιοκτήτης γραφείου ενοικιάσεων οχημάτων της περιοχής επιτέθηκε στον κ. Μαράκη την ώρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του σε κεντρικό σημείο της Χερσονήσου. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και δέχτηκε την επίθεση από το παράθυρο που ήταν ανοικτό. Γρονθοκοπήθηκε άσχημα ενώ από τα χτυπήματα τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΟΕΒΕΝΗ και κοινοποιεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηρακλείου, την Αστυνομική Διεύθυνση, το Δήμο Χερσονήσου, τον ΕΟΤ και το Επιμελητήριο καταδικάζει το γεγονός ζητώντας την άμεση παρέμβαση των αρμόδιων φορέων.


Στην ανακοίνωση αναφέρεται αναλυτικά:

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου με αφορμή την ενημέρωση που είχε από το Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Γραφείων ενοικιάσεως αυτ/των, εκφράζει την συμπαράστασή της στον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γραφείων ενοικιάσεως αυτ/των και δικύκλων κ. Μαράκη Μενέλαο και καταδικάζει απερίφραστα την απρόκλητη και ύπουλη επίθεση που δέχθηκε το Σάββατο 4-8-2012 σε κεντρικό σημείο της Χερσονήσου ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του από επιχειρηματία της περιοχής, στην προσπάθειά του να αποκαταστήσει την παρανομία που υπάρχει στον κλάδο του στην εν λόγω περιοχή, προωθώντας τα δίκαια αιτήματα των νόμιμων μελών του συλλόγου του.

Η Ομοσπονδία ζητά από τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες (Δήμος Χερσονήσου, ΕΟΤ και ΑΤ Χερσονήσου) να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους, να πάψουν να δείχνουν ανοχή, να πατάξουν την παρανομία – παραοικονομία και να αποκαταστήσουν τη νομιμότητα δημιουργώντας αίσθημα ασφάλειας στους πολίτες & επισκέπτες της περιοχής.

Η ΟΕΒΕΝΗ ζητά ακόμη την άμεση επέμβαση της Εισαγγελέως Ηρακλείου προκειμένου να κινητοποιηθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες, να λειτουργήσει ο κρατικός μηχανισμός και να εφαρμοστούν οι νόμοι.

Η Ομοσπονδία μας θα βρίσκεται στη διάθεση του οποιουδήποτε φορέα χρειάζεται τη βοήθεια και τη συμπαράστασή της.

Επίσης για το μεγάλο θέμα του παραεμπορίου και της παραοικονομίας το επόμενο διάστημα θα ζητήσει ιδιαίτερη συνάντηση με την Εισαγγελέα Ηρακλείου προκειμένου να της εκθέσει τα ειδικότερα προβλήματα που απασχολούν τους 40 περίπου κλάδους της τοπικής οικονομίας που βρίσκονται στη δύναμή της και που συνεχίζουν να πλήττονται από αυτά τα φαινόμενα.

πηγή: prismanews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.