Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ματθαίος Γιαννούλης:Πακιστανοί γεμιστοί με κιμά και μπέικον και μπόλικο σκόρδο.


Μαίνεται ο»πόλεμος» στο διαδίκτυο ανάμεσα σε υποστηρικτές και πολέμιους των μεταναστών μετά τα τραγικά πρόσφατα περιστατικά. Στη διαμάχη μπήκε και ο γνωστός τραγουδιστής Ματθαίος Γιαννούλης ο οποίος...


 σε αναρτήσεις του στο Facebook έγραψε μεταξύ άλλων:
"Ετοιμάζομαι για ένα υπέροχο γεύμα. Πακιστανούς γεμιστούς με κυμά και μπέϊκον και μπολικο σκόρδο! "

Δείτε τι έγραψε στο Facebook ο Ματθαίος Γιαννούλης:








πηγή

3 σχόλια:

  1. Ελληνική υποκρισία #fail:

    "16χρονο" http://youtu.be/YKJSORma99Y

    "Πιτσιρικα" http://youtu.be/aAGQJEfaIUM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φίλε 1.32 η θεματολογία ενός τραγουδιού δεν χαρακτηρίζει αυτόν που το τραγουδάει.μπορώ να αρχίσω τα link τραγουδιών με πρόστυχο περιεχόμενο και αναφορές σε ναρκωτικά,αλλά αυτά μάλλον δεν ενοχλούν όταν κουνιόμαστε στο "clubaki"
    και αν το πάρουμε όπως θες εσύ και χαρακτήριζε τα γούστα του Γιαννούλη προσωπικά, αυτό δεν δίνει άλωθι στον κάθε πακιστανό η αλωδαπό η και έλληνα να βιάζει και να σφάζει και ληστέυει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. /xaxaxaxa ..oi Pakistanoi einai pio wraioi apo ton Giannoulh ....elpizw na mhn perasei pote apo thn Omonoia giati tha ton mazepsoun oi Xenios Dias kai ante na tous eksigisei meta :)) LOL milame to atomo. To krasi sto kelari ? ..giati afise katholou ? LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.