Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Ακυρώθηκαν 1.200 πτήσεις της Lufthansa


Δεν πραγματοποιούνται πτήσεις του γερμανικού αερομεταφορέα, με τους εργαζόμενους να εμμένουν στις απαιτήσεις τους για αυξήσεις 5%! Και στην Ελλάδα κάνουμε απεργίες ώστε να μην μας μειώσουν πάνω από 20% τους μισθούς! Διαβάστε ποιες πτήσεις δεν πραγματοποιούνται.....



Η απεργία του συνδικάτου των εργαζομένων UFO, επιρεάζει τα έξι κύρια αεροδρόμια της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένων αυτών του Βερολίνου, του Μονάχου και της Φρανκφούρτης. Οι εργαζόμενοι ζητούν αύξηση της τάξης του 5% των μισθών του ιπτάμενου πληρώματος και διαβεβαιώσεις για θέσεις απασχόλησης.

Το συνδικάτο, το οποίο εκπροσωπεί τα 2/3 των 19.000 ιπταμένων της Lufthansa, ισχυρίζεται ότι τα μέλη της δεν είχαν λάβει αύξηση στους μισθούς τους εδώ και τρία χρόνια. Επίσης, το UFΟ ζητά εγγυήσεις ότι η εταιρεία δεν θα αποκτήσει εξωτερικούς συνεργάτες ή θα χρησιμοποιήσει περισσότερους συμβασιούχους, όπως έγινε στο Βερολίνο.

Ο εκπρόσωπος της Lufthansa, Κλάους Βάλτερ, δήλωσε ότι η αεροπορική εταιρεία είχε προτείνει να σταματήσει τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου και να παύσει το προσωρινό προσωπικό, ενώ η πρότασή της για τους μισθούς ήταν να αυξηθούν κατά 3,5%.

Οσον αφορά τους επιβάτες οι πτήσεις των οποίων ακυρώθηκαν, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι έίχε καταφέρει να ξανακάνει κρατήσεις σε άλλες πτήσεις και θα προσπαθήσει να επαναλάβει τις υπηρεσίες της το συντομότερο όταν λήξει η απεργία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.