Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Μόνικα Λιουίνσκι-12 εκ. δολάρια για ένα στοματικό

 Μόνικα Λιουίνσκι-12 εκ. δολάρια για ένα στοματικό
Ετοιμη να γράψει ένα αποκαλυπτικό βιβλίο για την ερωτική της σχέση με τον Μπιλ Κλίντον είναι η Μόνικα Λιουίνσκι και θα συμπεριλάβει σε αυτό τις ερωτικές επιστολές που της είχε στείλει και θα περιγράφει την ακόρεστη επιθυμία του για ομαδικό σεξ....

Η 39χρονη πρώην εκπαιδευόμενη στον Λευκό Οίκο θέλει να πάρει εκδίκηση από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ καθώς θεωρεί ότι εκείνος δεν πλήρωσε για το σκάνδαλο που ξέσπασε ενώ εκείνη δεν έχει ακόμη κατορθώσει να ξεπεράσει όσα είχαν γίνει τότε στο Οβάλ Γραφείο και τη διαπόμπευσή της στον Τύπο.
Η Λιουίνσκι έμαθε ότι μπορεί να εξασφαλίσει μέχρι 12 εκατομμύρια δολάρια από εκδοτικό οίκο αν καταγράψει κάθε γαργαλιστική λεπτομέρεια από την ερωτική της σχέση με τον Μπιλ Κλίντον που είχε προκαλέσει σάλο στην Αμερική.
Αν το βιβλίο εκδοθεί, σύμφωνα με τους αναλυτές, θα κινδυνέψει ο γάμος των Κλίντον και θα καταστρέψει τις τελευταίες πιθανότητες της Χίλαρι Κλίντον να διεκδικήσει την προεδρία το 2016.
Στις επιστολές που είχε στείλει στον τότε πρόεδρο Κλίντον η Μόνικα Λιουίνσκι περιγράφει πώς θα μπορούσε να τον κάνει πιο ευτυχισμένο από τη Χίλαρι, την οποία ο Μπιλ αποκαλούσε «κρύο ψάρι» και ομολογούσε ότι δεν είχαν καθόλου σεξουαλική ζωή.
«Η Μόνικα θα περιγράψει πώς ο Μπιλ μιλούσε συνέχεια για την επιθυμία του να κάνει ομαδικό σεξ αλλά και για την τάση του να χρησιμοποιεί σεξουαλικά αξεσουάρ κάθε είδους» αναφέρει πρόσωπο από το περιβάλλον της Μόνικα Λιουίνσκι.
Η Μόνικα έχει παραδεχθεί ότι είχε εννέα σεξουαλικές συνευρέσεις με τον Μπιλ Κλίντον μέσα στο Οβάλ Γραφείο μεταξύ Νοεμβρίου 1995 και Μαρτίου 1997.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.