Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

Διόρισε τον αδελφό του ο Κασιδιάρης! [ΕΓΓΡΑΦΟ]



Ο εκπρόσωπος της Χρυσής... ρεμούλας;

Άρχισε τους διορισμούς "ημετέρων" και η Χρυσή Αυγή, η οποία εκτός απ' όσους έκανε τον Αύγουστο μαζί με τον Τζαβάρα, συνεχίζει να βολεύει κι άλλους....



Όπως αποκάλυψε αρχικά το prezatv, μεταξύ των ονομάτων που ορίστηκαν μέλη της Επιτροπής για τον έλεγχο των ιδιοτήτων και των τεχνικών χαρακτηριστικών των φορολογικών μηχανισμών και για τη χορήγηση άδειας καταλληλότητας για την χρησιμοποίησή τους, φιγουράρει και εκείνο του... Κωνσταντίνου Κασιδιάρη.

Η απόφαση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως στις 31 Αυγούστου (ΥΟΔΔ ΦΕΚ 414) και υπογράφει ο Γιάννης Στουρνάρας, αναφέρεται σε έγγραφο της Διεύθυνσης Οργάνωσης προς τα πρώτα τέσσερα Κόμματα της Αντιπολίτευσης που εκπροσωπούνται στη Βουλή για την υπόδειξη Εκπροσώπων, ειδικών τεχνικών, με ειδικές τεχνικές γνώσεις, καθώς και στα έγγραφα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, του ΚΚΕ, της ΔΗΜΑΡ και της Χρυσής Αυγής με τα οποία ορίζονται οι εν λόγω εκπρόσωποι.

Έτσι, στην επιτροπή μεταξύ των ατόμων που διορίζονται είναι και ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης του Παναγιώτης.



Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του planet-greece πρόκειται για τον ίδιο του τον αδελφό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.