Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Σύλληψη υπαλλήλου Περιφέρειας για φακελάκι


Το σκανδαλώδες είναι ότι ο εν λόγω δημόσιος υπάλληλος, δε θα απολυθεί από το δημόσιο!...



Δικογραφία για παθητική δωροδοκία σχηματίστηκε σε βάρος υπαλλήλου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας, ο οποίος συνελήφθη χθες στο Αγρίνιο μετά από καταγγελία.

Ο συλληφθείς απαίτησε από 31χρονο την καταβολή χρηματικού ποσού των 1.200 ευρώ προκειμένου μεσολαβήσει για την έκδοση άδειας χειριστή μηχανήματος έργου.

Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε η καταβολή του χρηματικού ποσού των 800 ευρώ με την υποβολή των δικαιολογητικών και η εξόφληση του υπολοίπου ποσού με την παραλαβή της άδειας. Για το σκοπό αυτό, οι δυο άνδρες συναντήθηκαν χθες το μεσημέρι σε καφετέρια στο Αγρίνιο όπου ο 58χρονος παρέλαβε τα δικαιολογητικά του ενδιαφερόμενου καθώς και το χρηματικό πόσο των 800 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.