Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Θυμάστε τον Οδυσσέα Τσενάι,με την Ελληνική σημαία;

Επιστρέφει ως αρχηγός των Αλβανοφώνων!!!
Ο Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε, με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, στα.....

καλύτερα κολέγια της Αμερικής - Τώρα μεγάλωσε και έρχεται, ως αρχηγός στο “Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων” που στήνεται, για να διεκδικήσει για τους Τσάμηδες την μισή Ελλάδα!!!

Θυμάστε το Αλβανάκι με την Ελληνική σημαία.!!!

O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολέγια της Αμερικής. Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.
Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εάν τελικά θα έπρεπε, ο τότε, νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.Θυμίζουμε πως τότε ο Θ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ρατσιστές και ξενόφοβους Έλληνες και ζήτησε να δοθεί Ελληνική υπηκοότητα εντός 24ωρου στο νεαρό Αλβανό.

πηγή


9 σχόλια:

  1. Πολυ καλο το αρθρο και η ενημερωση σας αν μπορειτε ομως καλο θα ηταν να το αποστειλλετε στα καναλια, στο Μακη τριανταφυλλοπουλο και σε ολους αυτους που με τον τροπο τους δηλ. τα ΜΜΕ εκαναν πλυση εγκεφαλου σε εναν ηλιθιο λαο ο οποιος δεν ξυπναει ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι δημοσιογραφικό κείμενο? ξέρετε τι σημαίνει κύριοι στο planet- Greece τι σημαίνει δημοσιογράφος? προσέχετε πως αναφέρεστε σε ανθρώπους ανεξαρτήτως καταγωγής και προελεύσεως... Συνεχίστε έτσι, συγχαρητήρια, διατηρείτε με αυτό τον τρόπο το ερασιτεχνικό προφίλ του "έγκυρου" blog σας....Λιγη ντροπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ φίλε 4:13.Σε πείραξε το "Αλβανάκι" που γράψαμε;Πως αλλιώς θα το έγραφες εσύ;Όσο για τα υπόλοιπα που γράφεις;Επέτρεψέ μας να γράφουμε την αλήθεια,που είναι η δουλειά του δημοσιογράφου και σε παρακαλούμε πολύ να μην ξαναδιαβάσεις το "ερασιτεχνικό" μας blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε Διαχειριστή του blog ή καλύτερα Ελληνάκι, όπως Αλβανάκι, πιθανότατα είστε ένας από τους μετόχους που ξέχασαν τι θα πει άνθρωπος και κρύβεστε πίσω από την δήθεν ηρωική ταμπέλα του ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!!!Πηγαίνετε την Ελλάδα σε δρόμους σκοτεινούς!Όταν κάποιος ζει εδώ, φορολογείται, μιλά την ελληνική γλώσσα και δείχνει να σέβεται το συνάνθρωπο του, τότε δεν με απασχολεί που ανήκει ή που θα θέλατε εσείς να τον κατατάξετε.... πρέπει να παύσετε να χρησιμοποιείται αυτή τη καραμέλα ότι οι αλλοδαποί είναι η αιτία όλων των κακών αυτής χώρας!!!!ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ και χωρίς ανοχή σε αυτούς που πίσω από τη λέξη της "αληθειας" κρύβουν το μίσος τους σε οτιδήποτε διαφορετικό από αυτούς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ ανώνυμε 10:22.Μακάρι να μπορούσαν να με αποκαλούν "Ελληνάκι" αλλά δυστυχώς έχω ξεπεράσει καταπολύ τα 50,σε αντίθεση με το Αλβανάκι(τότε) Οδυσσέα Τσενάι,που η ηλικία του δεν ξεπερνούσε τα 16.Αλλά αυτό είναι πολύ δύσκολο για να το σκεφτείς.Κατ'αρχήν δεν τρέφουμε κανένα μίσος για τους "διαφορετικούς",όπως γράφεις.Πολλοί Αλβανοί-και άλλης εθνικότητας συμπολίτες μας ζουν αξιοπρεπώς,όπως γράφεις και δεν μας ενοχλούν.Αλλά κοίτα και λίγο πιο βαθειά τα πράγματα.Μην ψάχνεις παντού για εθνοκαπηλευτές-που τόσο δείχνεις πως τους μισείς.Διάβασε καλύτερα τι γράφει το άρθρο και κοίτα από πίσω του.Δεν κατάλαβες από την εξέλιξη της συγκεκριμένης ιστορίας,πως όλα ήταν στημένα;Από την άλλη δεν καταλάβαμε.Υπερασπίζεσε την δημιουργία του κόμματος Αλβανων στην Ελλάδα;Οκ.Να γίνει.μαζί σου.Πρώτα όμως να επιτρέψουν οι Αλβανοί την λειτουργία των Ελληνικών κομμάτων στην Βόρειο Ήπειρο και να σταματήσουν τις διώξεις κατά των Ελλήνων (που αναγνωρίζονται σαν εθνική μειονότητα μάλιστα από τις διεθνείς συμφωνίες).Μετά ας έρθει ο ΑΛβανός πλέον (και όχι Αλβανάκι,μιας και σήμερα θα είναι ολόκληρο παλληκάρι) Οδυσσέας και ας κάνει κόμμα.Εάν συμβούν αυτά που γράφουμε, στην Βόρειο Ήπειρο, μπορεί και να τον ψηφίσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εξηγήστε μου παρακαλώ πόθεν προκύπτουν όσα ισχυρίζεστε για τον Τσενάι . Υπάρχει Δημοκρατικό κόμμα Αλβανόφωνων στην Ελλάδα ?? Έχει καταστατικό , είναι αναγνωρισμένο από τον Άρειο Πάγο κι έχει αρχηγό τον Τσενάι ?? Αν δεν μπορείτε να το αποδείξετε τι μπορώ να υποθέσω εγώ για σας και τον ιστότοπό σας ??
    Αντώνης @

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όλες αυτές οι εικασίες ειναι σκετη τρελα.Το θέμα χωρις να κάνουμε καμία ανάλυση είναι απλό.Τί λέει ο ίδιος ο Οδυσσέα Τσενάι.
    Στην Ελλάδα και σε blogs κυκλοφόρησαν φήμες ότι σπουδάζεις Πολιτικές Επιστήμες στο Χάρβαρντ και ότι σκοπεύεις να επιστρέψεις στην Ελλάδα και να ιδρύσεις κόμμα Αλβανόφωνων.
    «Είναι γελοίο αυτό που λένε. Στην Αλβανία έχουμε μια παροιμία: “Πάει ένας τρελός και ρίχνει μια πέτρα στη λίμνη και πάνε χίλιοι σοφοί και αναλύουν γιατί το έκανε”».
    LOBBY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H ακτινοβολούσα Ελλάς δεν ήταν ποτέ ανάδελφος. Όμως οι ημιμαθείς εθνικιστές, με τις θεωρίες μίσους & εθνολαγνείας, της προκαλούν ζημιά, την καθιστούν μικρή και ανάπηρη. Ως εκ τούτου, οι ελληναράδες πρέπει να τιμωρούνται με μια βόλτα-ξενάγηση στις ΗΠΑ: Τιμή της και καμάρι της έχει η Αμερικανική Συμπολιτεία το να σηκώνει τη σημαία της ξένος. Μεταξύ άλλων έτσι καλλιεργείται μεθοδικά η αγάπη για την Αμερική, ο επονομαζόμενος "πατριωτισμός". Η διαφορά της Αμερικής με την Ελλάδα είναι ότι τα εκεί φαινόμενα μίσους, και ψευδαισθήσεων περί "εθνικής αποκλειστικότητας" και "φυλετικής καθαρότητας", όπως π.χ η ιδεολογία των Ku Klux Klan-ιάρηδων, δε λαμβάνονται πλέον υπόψιν από τα κέντρα λήψεως αποφάσεων και το κράτος. Αυτά διαπιστωσε εις τις Αμερικές και ο Τσενάι...
    http://sites.google.com/site/romeandromania/Home/18th-c/usa

    Ο Ελληνικός είναι ο πιο σημαντικός Πολιτισμός που υπήρξε ποτέ. Όμως αυτό το οφείλει στο ότι αποτελεί το λίκνο της Επιστήμης, αλλά και τη γενέτειρα του Κοσμοπολιτισμού. Ουσία της έννοιας του Κοσμοπολιτισμού, αποτελεί η συνειδητοποίηση της ασημαντότητας οποιασδήποτε εθνικής υπόστασης. Με αυτές τις αρχές είναι που ηγεμόνευσαν στην Οικουμένη και ελληνικά κράτη, πχ από Μασσαλία & Ζακάνθα/Σαγούντο, μέχρι Χοτάν & Σάγκαλα/Σιαλκότ το 2ο αι π.Χ.

    Θλιβερά παρωπιδικά κρούσματα, όπως π.χ. η καθαρολογική προγονολατρεία, σαφώς και δεν ανταποκρίνονται στην Πραγματικότητα, και μπορεί να οδηγήσουν οποιαδήποτε κοινότητα σε αυτάρεσκη -όσο και αυτοκαταστροφική!- απομόνωση, σε πολιτιστικό μαρασμό, και σε αναπόφευκτη ποιοτική & ποσοτική συρρίκνωση. Για να ξαναδημιουργήσει μεγαλεία ο σύγχρονος Έλληνας, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε ελώδες τοπίο, όταν σκέφτεται "ελληνόψυχα". Οφείλει να καταλάβει ότι οι ανοησίες περί εθνικής αποκλειστικότητας (όπως η σιωνιστική θεωρία περί "περιούσιου λαού"), και φυλετικής καθαρότητας (όπως η ναζιστική θεωρία περί "αρείας γενιάς"), αποτελούν βάλτο, δηλαδή ένα βρωμερό και μίζερο αδιέξοδο για οποιοδήποτε έθνος.

    Επιτρέψτε μου κάτι ακόμα όμως, επειδή ίσως θεωρηθεί ότι μέχρι τώρα αρλουμπολογώ, συγκρίνοντας ανόμοια μεγέθη, ήτοι μια σύγχρονη αυτοκρατορία (με 300.000.000 καλοζωισμένους Αμερικάνους), με "λίγους αλλά λέοντες", 10.000.000 Spartans ready to rip off guts, που ας είχαν περασμένα μεγαλεία, τώρα πολιορκούνται τραγικά από βρωμερούς μετανάστες, επεκτατιστές γείτονες, επίβουλους σιωνιστές, φθονερούς εξωγήινους, και ούτω κάθ'εξής, από δισεκατομμύρια εχθρών & πιστωτών...

    Τι λέτε να συγκρίνουμε την Ελλάδα με τη Σιγκαπούρη; Είναι μια χώρα με το μισό πληθυσμό από την Ελλάδα -όπως και αρκετά πιο ποικιλόμορφο, φυλετικά, εθνικά και θρησκευτικά! Μεγάλο ποσοστό του πληθυσμού της Σιγκαπούρας είναι μετανάστες, είτε με υπηκοότητα, είτε μέτοικοι/permanent residents, είτε ακόμα εντελώς προσωρινοί ξένοι, non-residents, που όμως συμβάλλουν τα μέγιστα στο οικονομικό θαύμα της χώρας. Είναι που οι Σιγκαπουρανοί εφαρμόζουν το "in God we trust" των ΗΠΑ, μόνο που ως θεός υπονοείται ο ..Μαμωνάς, το κέρδος. Δηλαδή, πάνω απ'όλα θεοποιείται η σκληρή δουλειά. Έτσι τα μίση των ποικίλων κοινοτήτων αμβλύνονται μέσω της επαρκούς ανταμοιβής για την Εργασία! http://sites.google.com/site/evdaemonia/why-singapore

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.