Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Μαραθώνιο


Σε ισχύ βρίσκονται ήδη τα πρώτα μέτρα της Τροχαίας για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή του 30ου Κλασικού Μαραθωνίου και των λαϊκών δρόμων 5 και 10 χλμ., που έχουν προγραμματιστεί για αύριο, Κυριακή 11 Νοεμβρίου...



Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο (10/11) μέρος της Βασιλέως Κωνσταντίνου που βρίσκεται μπροστά από το Παναθηναϊκό στάδιο θα κλείσει τμηματικά από τις 16:00 και ως τα όρια του Hilton , τη Βασ.Όλγας και την Αρδηττού από τη Λεωφ. Βουλιαγμένης. Από τις 22:00 το συγκεκριμένο τμήμα θα παραμείνει κλειστό εξ ολοκλήρου μέχρι την Κυριακή στις 19:00.

Την ημέρα των αγώνων την Κυριακή από τις 07:00 θα κλείσει τμηματικά η Λεωφόρος Μαραθώνα για να ακολουθήσουν η Λεωφόρος Μεσογείων, Βασ. Σοφίας και Βασ Κωνσταντίνου ως τις 19:00.
Η κυκλοφορίας θα δίνεται σταδιακά στους οδηγούς κατά μήκος της Κλασικής διαδρομής αμέσως μετά το πέρασμα και του τελευταίου δρομέα.

Τέλος κλειστοί θα παραμείνουν οι δρόμοι στο κέντρο της Αθήνας για τους αγώνες των 5 και 10 χλμ. από τις 07:00 ως τις 11:00. Στη ρύθμιση περιλαμβάνονται οι Βασ. .Σοφίας-Αμαλίας-Αθ.Διάκου- Αρδηττού-Βασιλέως Κων/νου.

Τόσο η Οργανωτική Επιτροπή όσο και η Τροχαία κάνει έκκληση στους οδηγούς που θα κινηθούν στις συγκεκριμένες περιοχές να δείξουν υπομονή και κατανόηση για τις δυο αυτές ημέρες προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστα γεγονότα.

Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο και συγκεντρώνει εκατομμύρια βλέμματα κατά την διεξαγωγή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.