Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Χηνοφώτης και Λυκουρέζος στην κηδεία του Βασίλη Ντερτιλή

Οι απρόσμενες παρουσίες στην κηδεία του "Έλληνα 007"

Κηδεύτηκε το Σάββατο που μας πέρασε, στο Α' νεκροταφείο ο πρώην επικεφαλής του τμήματος ειδικών αποστολών, Βασίλης Ντερτιλής, γιος του πρωταίτιου της Χούντας, Νικόλαου Ντερτιλή. Ανάμεσα σε αυτούς που πήγαν στην κηδεία, εντύπωση έκανε η παρουσία...

του Παναγιώτη Χηνοφώτη, πρώην βουλευτή της ΝΔ και υφυπουργού εσωτερικών. Σύμφωνα με το parapolitika.gr, ο πρώην Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων ήταν συμμαθητής του εκλιπόντος στην Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και τους ένωνε βαθιά φιλία.. Το παρών έδωσε και ο "θρυλικός" Διοικητής της Μονάδας Υποβρυχίων Καταστροφών, Υποναύαρχος Ιωάννης Θεοφανίδης.

Μεγάλη έκπληξη ήταν και η παρουσία του πρώην βουλευτή της ΝΔ και γνωστού δικηγόρου Αλεξάνδρου Λυκουρέζου, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν στενοί φίλοι με τον Βασίλη Ντερτιλή, διότι είχαν γνωριστεί υπό δραματικές συνθήκες στην Βοσνία και στην Σερβία, την εποχή του Πολέμου Σέρβων – Μουσουλμάνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.