Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Les Echos: Ο ελβετικός θησαυρός της οικογένειας Παπανδρέου


Ρεπορτάζ σχετικά με το λογαριασμό- μαμούθ που φαίνεται να διατηρεί η μητέρα του πρώην πρωθυπουργού, Μαργαρίτα Παπανδρέου... φιλοξενεί η γαλλική εφημερίδα Les Echos.

“H λίστα Λαγκάρντ με 2.059 Έλληνες που έχουν λογαριασμό στην Ελβετία προκαλεί νέα αναταραχή” γράφει η εφημερίδα που επικαλείται τα δημοσιεύματα ελληνικών εφημερίδων που θέλουν την κ. Παπανδρέου να φιγουράρει πρώτη στη λίστα Λαγκάρντ αφού ο λογαριασμός της περιέχει 550 εκατομμύρια ευρώ.

“Η Μαργαρίτα Παπανδρέου φιγουράρει στην περίφημη λίστα με τους φοροφυγάδες” συνεχίζει το δημοσίευμα, το οποίο αναφέρει ότι “οι πληροφορία επιβεβαιώνεται από πολλές πηγές”.

1 σχόλιο:

  1. Κανονικα ξερεις πως πρεπει καθε κανονικος ανθρωπος να απαντησει σε τετοιου ειδους ρυπαρο-δημοσιευματα αλλα το γραφει το μπλογκ σαν προειδοποιηση και απαντω πανω σε αυτο το πνευμα.

    Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

    Αρα αντιλαμβανεσε ποιο θα ητανε το σχολιο μου και το αφηνω στην φαντασια του καθε αναγνωστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.