Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Του έκαψαν το ΙΧ επειδή δεν τους άρεσε το ύφος του!


Ήπιαν, διασκέδασαν αλλά… «ξίνισαν» οι δυο πελάτες ενός μπαρ στην πόλη της Ρόδου, επειδή ο ιδιοκτήτης του τους ζήτησε να πληρώσουν το λογαριασμό!...

Γι’ αυτό, μόλις βγήκαν έξω έβαλαν… φωτιά στο αυτοκίνητό του, που μάλιστα δεν ήταν δικό του αλλά νοικιασμένο!

Ο 47χρονος επιχειρηματίας ειδοποιήθηκε από τον ιδιοκτήτη ενός διπλανού κέντρου διασκέδασης ότι το λευκό Hyundai Atos που είχε νοικιάσει καιγόταν έξω από το κατάστημά του! Με έναν πυροσβεστήρα έσβησε τις φλόγες που είχαν τυλίξει το μπροστινό τμήμα και τότε βρήκε ένα πλαστικό δοχείο με βενζίνη κάτω από το δεξί του μέρος.

Αμέσως ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρόδου στους οποίους κατήγγειλε το περιστατικό που είχε προηγηθεί. Οι δυο Έλληνες πελάτες ηλικίας 48 και 22 χρόνων εντοπίστηκαν στον Αρχάγγελο όπου κατοικούν, παραδέχθηκαν ότι αυτοί είχαν βάλει φωτιά στο αυτοκίνητο επειδή… θύμωσαν με το ύφος του ιδιοκτήτη όταν τους ζήτησε να πληρώσουν και δικαιολογήθηκαν ότι ήταν μεθυσμένοι! Δεν απέφυγαν, όμως, τη σύλληψη και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για εμπρησμό από κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.