Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Παίζει ο Καζιγιάμα!


Με τον Γιοχέι Καζιγιάμα στην αποστολή πέταξε ο Παναθηναϊκός, χθες, στις 20:00 για την Κρήτη, όπου σήμερα, Τετάρτη θα αντιμετωπίσει τον Πλατανιά στη ρεβάνς του 2-1 του ΟΑΚΑ για τον θεσμό του Κυπέλλου...



Ο Φάμπρι θα έχει στη διάθεσή του και τον Ιάπωνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος ούτως ή άλλως είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά τώρα θα έχει και την ευκαιρία να τον χρησιμοποιήσει, καθώς εκδόθηκε το δελτίο του.

Ετσι, αναμένεται να τον δούμε να πάρει χρόνο συμμετοχής, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα και να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα πράσινα.

Μετά την έκδοση του δελτίου η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε κι ανακοίνωση για την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ιάπωνα ποδοσφαιριστή.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Γιοχέι Καζιγιάμα, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την FC Tokyo για έξι μήνες.

Ο Καζιγιάμα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για τα Χανιά και θα είναι στη διάθεση του προπονητή της ομάδας».

Με 300 οπαδούς στα Χανιά

Ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στα Χανιά για να παίξει τη ρεβάνς Κυπέλλου του ΟΑΚΑ (2-1) με τον Πλατανιά και θα έχει στο πλευρό του και 300 οπαδούς.

Η «πράσινη» ΠΑΕ στην σύσκεψη που έγινε για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα εξασφάλισε 300 εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της και εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει για τον τρόπο προσέλευσης στο γήπεδο, που θα γίνει μεμονωμένα.

Αναλυτικά:

«Ανακοίνωση για τα μέτρα ασφαλείας στον αγώνα Κυπέλλου Πλατανιάς-Παναθηναϊκός

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ενημερώνει, όπως υποχρεούται από την απόφαση για τα μέτρα τήρησης της τάξης κατά τη διεξαγωγή του αγώνα Κυπέλλου Πλατανιάς - Παναθηναϊκός, για τα ακόλουθα:

- Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χορηγήθηκαν 300 εισιτήρια για τους φιλάθλους της ομάδας, τα οποία αντιστοιχούν στη Θύρα 4 του Δημοτικού Σταδίου Περιβολίων.

- Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα προσέλθουν μεμονωμένα για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα και θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη Θύρα 4.

- Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 15:00 την ημέρα του αγώνα.

- Θα πραγματοποιηθούν αυστηροί προέλεγχοι στους φιλάθλους, σε ζώνες περιμετρικά του γηπέδου, ώστε να αποκλεισθεί η μεταφορά εντός της εγκατάστασης απαγορευμένων ή άλλων επικίνδυνων αντικειμένων, καθώς και η πρόσβαση όσων τυχόν θα στερούνται εισιτηρίων.

- Θα αποκλειστεί η πρόσβαση και η είσοδος στο γήπεδο φιλάθλων που δεν θα διαθέτουν ηλεκτρονικό ονομαστικό εισιτήριο ή σφραγισμένο από το οικείο Αστυνομικό Τμήμα εισιτήριο για τον εν λόγω αγώνα.

- Θα αποκλεισθεί η πρόσβαση και η είσοδος στο Στάδιο φιλάθλων που θα βρίσκονται σε προφανή κατάσταση μέθης ή υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

- Οι φίλαθλοι που θα προσέλθουν για την παρακολούθηση του εν λόγω αγώνα να φέρουν μαζί τους την Αστυνομική Ταυτότητα ή Διαβατήριο, πέραν του εισιτηρίου που θα κατέχουν.

- Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε φίλαθλο φέροντα πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.