Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

"Ο Καμίνης προσβάλει τον ΕΒΕΡΤ"

Με αφορμή την ανακοίνωση-απάντηση του Δήμου Αθηναίων για το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αθήνα, Πόλη της Ζωής μας»... Νικήτας Κακλαμάνης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για μία ακόμη φορά τα τελευταία δύο χρόνια, ο Γιώργος Καμίνης προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει, ότι παράγει έργο στο δήμο της Αθήνας.

Δυστυχώς, μένει και πάλι στην… προσπάθεια.

Η τελευταία απόπειρα του να πείσει πως συντελέστηκε έργο, με τη δημιουργία του Βιομηχανικού Μουσείου στην Τεχνόπολη, έπεσε και πάλι στο κενό, αφού όχι μόνο δεν έγινε κανένα έργο αλλά οι Αθηναίοι θα είναι υποχρεωμένοι πλέον να πληρώνουν ώστε να έχουν δικαίωμα εισόδου για κάτι, που ήταν μέχρι σήμερα δωρεάν.

Ας προσέξει, λοιπόν, γιατί οι Αθηναίοι και οι Αθηναίες έχουν και γνώση και μνήμη… Το όνομα του Μιλτιάδη Έβερτ δεν μπορεί κανείς να το σβήσει…»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.