Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Έρχεται η ταινία “50 Shades of Grey”. Θα τη δούμε το καλοκαίρι του 2014.



Από τότε που το βιβλίο “50 Shades of Grey” (Οι 50 Αποχρώσεις του Γκρι) έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με εκατομμύρια θαυμάστριες, η μεταφορά του στη μεγάλη οθόνη ήταν ...αναπόφευκτη. Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η εταιρία παραγωγής Universal δηλώνει ότι η ταινία μάλλον θα καταφθάσει στους κινηματογράφους το καλοκαίρι του 2014.

Ο πρόεδρος της εταιρίας Adam Fogelson δήλωσε ότι αυτό το project είναι βασική προτεραιότητα και η ταινία μπορεί να βγει νωρίτερα από το αναμενόμενο. Και συνεχίζει: “Το όραμα της συγγραφέως δε νομίζω να περιλαμβάνει την παραγωγή της ταινίας από ένα studio που θα το κάνει βιαστικά. Νομίζω ότι η δεύτερη και η τρίτη ταινία δε θα επωφεληθούν από κάτι τέτοιο. Άλλωστε, υπάρχουν πολλές και βασικές ερωτήσεις για το πώς θα είναι το βιβλίο σαν ταινία. Είναι πάντως βασική μας προτεραιότητα. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είμαστε έτοιμη στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού”. Προς το παρόν, καμία αναφορά δεν έχει γίνει για τον σκηνοθέτη της ταινίας, τον σεναριογράφο ή το cast. Από τη στιγμή όμως που ανέβηκε στην κορυφή της λίστας για τη Universal, σύντομα θα μάθουμε νεότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.