Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013

Γνωστοί ηθοποιοί, κάνουν δουλειές του ποδαριού για να ζήσουν



Το «γέμισμα» των προγραμμάτων με φτηνές τούρκικες σειρές έχει φέρει τα πάνω κάτω στην πιάτσα των ηθοποιών. Και μπορεί τα θέατρα να είναι γεμάτα, όμως ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων….

λειτουργών της Τέχνης είναι άνεργο. Υπολογίζεται πώς το ποσοστό ξεπερνά το 80%. Από την μερικά της η Άννα Φόνσου παλεύει να κρατήσει μα νύχια και με δόντια το σπίτι του ηθοποιού όπου την τελευταία χρονιά και μόνο έχουν κάνει αιτήσεις περισσότεροι απο 60 συνάδελφοί της.

Η κρίση στον κλάδο είναι μεγάλη. Και με δεδομένη την ανέχεια αλλά και τις δυσκολίες ο Δημήτρης Καρατζιάς δημιούργησε μια ταινία μικρού μήκους στην οποία πρωταγωνιστούν αναγνωρίσιμοι και για τον πολύ κόσμο πετυχημένοι ηθοποιοί. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Ρένια Λουιζίδου,η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Μπέσυ Μάλφα και η Μυρτώ Αλικάκη. Το παρακάτω σενάριο δεν απέχει και πολύ από την τραγική πραγματικότητα που αντιμετωπίζει ο κλάδος των Ελλήνων ηθοποιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.