Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Πανικός στο ΣΥΡΙΖΑ: Ζητούν από το ΕΣΡ να παρέμβει εναντίον του Planet-Greece! [ΒΙΝΤΕΟ]

Το planet-greece "ξεγυμνώνει" τα χαλκεία του Τσίπρα, για τα ψέματα που λένε για τους μισθούς που υποτίθεται θα επαναφέρουν

Πανικός στο δίδυμο Δραγασάκη -Σκουρλέτη, με αφορμή το αιχμηρό ρεπορτάζ του planet-greece για τους "λαγούς με πετραχείλια" που τάζουν στους Έλληνες πολίτες. Μάλιστα εξέδωσαν και ανακοίνωση με την οποία μας καλούν να ανασκευάσουμε τα ψέματά τους, που έχουν προκαλέσει μεγάλο πανικό ακόμη και στους σκληροπυρηνικούς ψηφοφόρους τους! Διαβάστε, λοιπόν, ποιος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και πώς όλα αυτά που λέει περί επιστροφής στους μισθούς προ μνημονίου είναι ψέματα ανάλογου μεγέθους με το "λεφτά" υπάρχουν του (ειδώλου τους) Γιώργου Παπανδρέου....



Το πρωινό, μας βρήκε, με μία ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, σύμφωνα με την οποία καλεί το ΕΣΡ να παρέμβει στη διαστρέβλωση, εκ μέρους του planet-greece των δηλώσεων του Δραγασάκη ότι "ΔΕΝ θα μπορέσει ο ΣΥΡΙΖΑ να επαναφέρει τους μισθούς στα προ μνημονιακά επίπεδα".

Μάλιστα είναι τόσος ο πανικός τους που ΔΕΝ έχουν καταλάβει ότι τα blogs και το internet γενικότερα ΔΕΝ υπάγονται στο ΕΣΡ!!!

Μας εγκαλεί το ΕΣΡ!!!

Διαβάστε την ανακοίνωση πανικού, που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ζητώντας από το ΕΣΡ να παρέμβει για το planet-greece!

Το κείμενο της επιστολής διαμαρτυρίας:



Προς:
τον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης,
κ. Ι. Λασκαρίδη

Τρίτη,26 Φεβρουαρίου 2013


κ. Πρόεδρε,

Καλούμε το ΕΣΡ να ερευνήσει τη μετάδοση από τον τηλεοπτικό σταθμό Best media Group και κατόπιν από άλλα ηλεκτρονικά και τηλεοπτικά ΜΜΕ δηλώσεων του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Γιάννη Δραγασάκη, κατά προφανή παράβαση του δημοσιογραφικού κώδικα δεοντολογίας και της κείμενης ραδιοτηλεοπτικής νομοθεσίας.

Σας παραθέτουμε ακολούθως ολόκληρο το απόσπασμα των δηλώσεων του κ. Δραγασάκη σχετικά με τον κατώτατο μισθό:

«Στο εκλογικό μας πρόγραμμα, απ’ ό,τι θυμάστε, έχουμε τη θέση, ότι αν έχουμε αύριο μια κυβέρνηση, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, να είμαστε πάντως, να επηρεάζουμε τα πράγματα, εμείς δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό- τον ελάχιστο μισθό, εκεί που ήταν πριν τον μειώσουν. Αυτό και σήμερα μας δεσμεύει. Όσο όμως θα παρατείνεται αυτή η κρίση, όσο η οικονομία θα συρρικνώνεται, τόσο ακόμα και αυτός ο στόχος θα γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί - μιλάω με κάθε ειλικρίνεια.
Δηλαδή όσο θα πέφτει η οικονομία χαμηλά, τόσο θα δυσκολεύεται μετά η ανόρθωσή της ή, εν πάση περιπτώσει, θα απαιτεί περισσότερο χρόνο.
Με αυτή την έννοια, όσο πιο γρήγορα βρεθεί λύση σε αυτό το δράμα που ζούμε, τόσο καλύτερα.»

Παρακάτω ακολουθούν οι επιλεκτικές, και εξ αυτού του λόγου διαστρεβλωμένες αναπαραγωγές μόνο μιας φράσης και όχι ολόκληρης της σχετικής δήλωσης του κου Δραγασάκη.


Best-tv.gr, Παρασκευή, 22/2/2013: «Ο Δραγασάκης ''προσγείωσε'' στην πραγματικότητα τον ΣΥΡΙΖΑ…» αναφέρει στον κύριο τίτλο, ενώ στο κείμενο που ακολουθεί επιλέγει τη φράση «Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό...''.
http://www.best-tv.gr/politika/enimerosi/politika/o-dragasakis-prosgeiose-stin-pragmatikotita-ton-siriza-diskolo-na-ilopoiithei-i-desmeisi-mas-na-anebei-o-katotatos-misthos/itemid-440


Το Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013, ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός μετά την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για την παραποίηση από τον σταθμό (Best-tv.gr) των δηλώσεων του κου Δραγασάκη προέβη σε νεότερη ανάρτηση και δημοσίευση την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ ως εξής: «Αυτούσια η δήλωση του κου Δραγασάκη (video)- Τί σημειώνει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ» http://www.best-tv.gr/politika/enimerosi/politika/aitousia-i-dilosi-tou-kou-dragasaki-ti-simeionei-stin-anakoinosi-tou-o-siriza/itemid-440



Αναπαραγωγές με αναφορές στην αρχική ανάρτηση από το «best-tv.gr»

http://dexiextrem.blogspot.gr , Παρασκευή, 22 Φεβρουαρίου 2013
Δραγασάκης: Μην είστε μαλάκ@@... ο Τσίπρας λέει ψέμματα ότι θα αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό. (αναδημοσίευση από http://www.best-tv.gr)””.
''Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό...'', σημείωσε ο Γ. Δραγασάκης μεταφέροντας με ρεαλιστικό τρόπο και χωρίς... ακραίες αναφορές τόσο την πολιτική όσο και την κοινωνική πραγματικότητα, μιλώντας για τα όσα συμβαίνουν σήμερα
http://dexiextrem.blogspot.gr/2013/02/blog-post_2744.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/Rnkws+(%CE%94%CE%B5%CE%BE%CE%AF+%CE%95%CE%BE%CF%84%CF%81%CE%AD%CE%BC)



Planet- GREECE, Σάββατο, 23 Φεβρουαρίου 2013

Ο Δραγασάκης ''ξεγύμνωσε'' τον πραγματικό ΣΥΡΙΖΑ!
“Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό...'', σημείωσε ο Γ. Δραγασάκης αφήνοντας... γυμνό τον βασιλιά Τσίπρα, και τους αυλικούς του, που υπόσχονται στον απελπισμένο κόσμο ότι ο Παπανδρέου το 2009...
http://planet-greece.blogspot.com/2013/02/blog-post_1870.html


Το radar.gr, Σάββατο, 23/2/2013, σε αναπαραγωγή του Planet-GREECE.blogspot.com.

Ο Δραγασάκης ''ξεγύμνωσε'' τον πραγματικό ΣΥΡΙΖΑ!
“Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό...'', σημείωσε ο Γ. Δραγασάκης αφήνοντας... γυμνό τον βασιλιά Τσίπρα, και τους αυλικούς του, που υπόσχονται στον απελπισμένο κόσμο ότι ο Παπανδρέου το 2009...
http://www.to-radar.gr/O-Dragasakis-ksegumnose-ton-pragmatiko-SURIZA.html

Τα ψέματα του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφαμε, λοιπόν, στις 23 Φεβρουρίου (ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ):

Ο Δραγασάκης ''ξεγύμνωσε'' τον πραγματικό ΣΥΡΙΖΑ!
“Είναι δύσκολο να υλοποιηθεί η δέσμευσή μας να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό...'', σημείωσε ο Γ. Δραγασάκης αφήνοντας... γυμνό τον βασιλιά Τσίπρα, και τους αυλικούς του, που υπόσχονται στον απελπισμένο κόσμο ότι ο Παπανδρέου το 2009...

Με απλά λόγια, επειδή προφανώς γράμματα δεν γνωρίζουν καλά στην Κουμουνδούρου και προφανώς άλλα δεν ακούν και καλά, αυτό που γράψαμε ήταν οι αυτούσιες δηλώσεις του Γ. Δραγασάκη, προσθέτοντας αιχμηρή κριτική για τα έργα και τις ημέρες του κόμματος που στηρίζεται στην πολιτική του ψέματος και της εξαπάτησης των ψηφοφόρων.

Κι επειδή "ουδεν κρυπτόν υπό τον ήλιο", όπως λέει κι η γνωστή ρήση, ας δούμε αυτούσιο το βίντεo με την επίμαχη δήλωση του Γ. Δραγασάκη (το επίμαχο σημείο είναι στο 3.16).




Ο κύριος Δραγασάκης είναι σαφής: «Στο εκλογικό μας πρόγραμμα, απ’ ό,τι θυμάστε, έχουμε τη θέση, ότι αν έχουμε αύριο μια κυβέρνηση, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, με στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ, να είμαστε πάντως, να επηρεάζουμε τα πράγματα, εμείς δεσμευόμαστε να ανεβάσουμε τον κατώτατο μισθό- τον ελάχιστο μισθό, εκεί που ήταν πριν τον μειώσουν. Αυτό και σήμερα μας δεσμεύει. Όσο όμως θα παρατείνεται αυτή η κρίση, όσο η οικονομία θα συρρικνώνεται, τόσο ακόμα και αυτός ο στόχος θα γίνεται δύσκολο να υλοποιηθεί. Και ελπίζω να μην παρεξηγηθεί - μιλάω με κάθε ειλικρίνεια.
Δηλαδή όσο θα πέφτει η οικονομία χαμηλά, τόσο θα δυσκολεύεται μετά η ανόρθωσή της ή, εν πάση περιπτώσει, θα απαιτεί περισσότερο χρόνο.
Με αυτή την έννοια, όσο πιο γρήγορα βρεθεί λύση σε αυτό το δράμα που ζούμε, τόσο καλύτερα.»

Μάλλον, ο κύριος Σκουρλέτης που προσυπογράφει την επιστολή προς του ΕΣΡ δεν ξέρει να διαβάζει ή δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει ή ονειρεύεται να λειτουργήσει στα πρότυπα της Γκεστάπο ή της KGB. Γιατί εάν υπάρχει κάποιος από τον οποίο θα πρέπει να αναζητήσει ευθύνες ή... τα ρέστα, για να το πούμε πιο λαϊκά, αυτός είναι ο ίδιος ο κύριος Δραγασάκης αλλά και ο ίδιος ο κύριος Τσίπρας, που άλλα έλεγαν στις προεκλογικές αναμετρήσεις και άλλα λένα σήμερα.

Γιατί, για να το πούμε πιο απλά, ποια κυβέρνηση, απ' όπου κι αν προέρχεται δεν θα δώσει αυξήσεις στους μισθούς εάν η οικονομία της χώρας βγει από την κρίση; Ίσα - ίσα, που θα πάρει και περισσότερα ψηφαλάκια!!! Αλλά, άλλο αυτό που είπε ο κύριος Δραγασάκης και άλλο αυτό που προεκλογικά υποστήριζε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι "μόλις βγούμε κυβέρνηση, όλοι οι μισθοί θα επανέλθουν στα προηγούμενα επίπεδα". Αυτό κύριε Σκουρλέτη συνιστά εξαπάτηση εκλογικού σώματος, και από τα λίγα νομικά που γνωρίζουμε, διώκεται ΚΑΙ ποινικά!

Θα μπορούσαμε να γελάσουμε μαζί σας, θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε "αστεία" την ανακοίνωσή σας. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτ' από τα δύο. Κι αυτό γιατί είστε άνθρωποι που κάνετε ανεύθυνη πολιτική, στα όρια της εξαπάτησης ενός ολόκληρου Έθνους, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον της χώρας.

Ειλικρινά, λυπούμεθα για την πολιτική σας υπόσταση.


Υ.Γ.1: Δεν επικαλεστήκαμε ΠΟΥΘΕΝΑ στο ρεπορτάζ μας το best-tv.gr. Το ρεπορτάζ ήταν αυτούσιο του planet-greece, όπως μας το έστειλε συνεργάτιδά μας από την Καλαμάτα. Αυτά, γιατί γράφετε ότι είχαμε αναφορές. Εάν προσέχατε αγαπητέ κύριε Σκουρλέτη, θα παρατηρούσατε ότι όποτε αναδημοσιεύουμε είδηση αναγράφουμε και την πηγή. Αλλά, τα είπαμε και πιο πριν.... μάλλον δεν ξέρετε τι διαβάζετε, μην τα επαναλαμβάνουμε.

Υ.Γ. 2: Θα περιμέναμε από την ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ, τα συνδικαλιστικά όργανα των δημοσιογράφων, να πάρουν θέση επί του θέματος, σαφώς υπέρ του planet-greece ,αλλά και υπολοίπων συναδέλφων για τις γκεμπελίστικες μεθόδους φίμωσης της ελευθερίας γραφής των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ γεγονότων και βέβαια την απόπειρα φίμωσης από τον κ. Σκουρλέτη κατά του planet-greece, που ασκεί έντονη κριτική σε κάθε μορφής εξουσία και αντιπολίτευση. Δυστυχώς, αγαπητοί αναγνώστες, κάτι τέτοιο ΔΕΝ πρόκειται να συμβεί. Κι αυτό γιατί τόσο ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Δημήτρης Τρίμης, όσο και ο πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ, Γιώργος Σαβίδης, έχουν συνταχθεί σε ευθεια γραμμή με τις επιταγές του κόμματος της Κουμουνδούρου. Αλλά και αυτό το... ξεχνάει ο κύριος Σκουρλέτης.

1 σχόλιο:

  1. Είναι Δημοκράτες στον συριζα και δεν τούς αρέσει η αλήθεια .
    Αυτούς ποιος θα τους επαναφέρει στην τάξη .

    Είστε οι μοναδικοί που γράφετε για όλα τα κόμματα και το σωστό και το λάθος , αυτό πειράζει τι να κάνουμε .

    Κρατάτε γερά ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.