Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

Άγριο ξύλο από χρυσαυγίτες και χημικά στην κατάθεση στεφάνων , στην Κόρινθο [ΒΙΝΤΕΟ]

Απίστευτο: Ο διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου, πέταξε το στεφάνι στο ηρώο!

Απίστευτα επεισόδια στο λουτράκι με μπράβους Χρυσαυγίτες να επιτέθενται με μπουνιές και κλωτσιές κατά εκείνων που αποδοκίμασαν τον βουλευτή τους, Στάθη Μπούκουρα, τη στιγμή που πήγε να κάνει κατάθεση στεφάνου στο ηρώο των αγωνιστών του '21. Όμως τα απίστευτα επεισόδια σημάδεψε και η αντίδραση του Αστυνομικού Διοικητή του Τμήματος Λουτρακίου, ο οποίος πέταξε το στεφάνι!....



Όταν η εκφωνήτρια της εκδήλωσης προσφώνησε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να καταθέσει στεφάνι, μία ηλικιωμένη άρχισε να τον αποδοκιμάζει καθώς και παριστάμενοι από το πλήθος. Με πρωτοφανή αγριότητα μπράβοι της Χρυσής Αυγής όρμησαν μαινόμενοι κι άρχισαν να γρονθοπούν και να κλωτσούν όποιον έβρισκαν μπροστά τους!



Όμως, αμέσως μετά, ο διοικητής του ΑΤ Λουτρακίου προχώρησε σε πρωτοφανή βεβήλωση στη μνήμη των νεκρών του '21, αφού εξαιτίας των επεισοδίων αρνήθηκε να καταθέσει στεφάνι, αλλά το πέταξε προς το ηρώο.



Πριν από λίγο, με ανακοίνωση από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, ο διοικητής τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διετάχθη Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.