Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

ΔΗΛΩΣΗ - ΣΟΚ: Δεν λογαριάζουμε αν σκοτωθούν παιδιά στις Σκουριές [ΒΙΝΤΕΟ]

Στήνουν "νέα Κερατέα"

Ο κύριος της φωτογραφίας λέγεται Τόλης Παπαγεωργίου και φέρεται ο επικεφαλής των ομάδων εκείνων που έχουν κηρύξει τον "ανένδοτο" κατά της ελληνικός χρυσός και της μεγάλης επένδυσης στη Χαλκιδική. Όπως θα ακούσετε να λέει στο βίντεο - ντοκουμέντο, δεν "λογαριάζει αν σκοτωθούν παιδιά" αρκεί...



να σταματήσει η λειτουργία της επιχείρησης που πραγματοποιεί την μεγαλύτερη επένδυση αυτή τη στιγμή στη Βόρειο Ελλάδα.

Μάλιστα, στο παραλήρημά του, που το γράφει η κάμερα, λέει πώς θα πρέπει να προκαλέσουν επεισόδια ώστε να έρθουν τα ΜΑΤ, με τα οποία θα χτυπηθούν "κι από εκεί και πέρα να κερδίσουν το παιχνίδι"!

Αυτά είναι τα αρρωστημένα μυαλά που υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ!

Το planet-greece επανηλλημένα, με άρθρα του έχει παρουσιάσει και τις δύο απόψεις.Και των κατοίκων , που δεν μπορεί να διαμαρτύρονται χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος ,αλλά και όσων υποστηρίζουν την επένδυση η οποία προσφέρει δουλειά αλλά και έσοδα στα δημόσια ταμεία.

Πιστεύουμε όμως πως πρέπει να βρεθεί λύση με λογικό τρόπο και όχι όπως προτείνουν κάποιοι ,που δυναμιτίζουν σκόπιμα το κλίμα ,για προσφέρουν υπηρεσία στο κόμμα που υποστηρίζουν.Η κατάσταση ξέφυγε τελείως με την τρομοκρατική ενέργεια κάποιων ανεγκέφαλων κουκουλοφόρων ,πριν από λίγες ημέρες , να εισβάλουν με τα όπλα στις εγκαταστάσεις της εταιρίας,να απειλήσουν τη ζωή των εργαζόμενων ,περιλούζωντάς τους με βενζίνη και να κάψουν τα οχήματα.Καλώς η κακώς αυτοί προκάλεσαν την παρέμβαση της αστυνομίας η οποία, με την συμβολή της εισαγγελίας μάλιστα, προσπαθεί να τους εντοπίσει και να τους συλλάβει.Οι άνθρωποι αυτοί, είναι φανερό πως είναι επικίνδυνοι και πρέπει να συλληφθούν.όχι μόνο γιατί έθεσαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωες, αλλά επειδή-ίσως και εσκεμμένα-δυναμίτησαν το κλίμα ,εξαφανίζοντας κάθε ίχνος προσπάθειας να βρεθεί λύση με πολιτισμένο τρόπο.

“Στη Χαλκιδική δεν λογαριάζουμε ούτε αν σπάσουν κεφάλια, ούτε αν μπούμε στη φυλακή, ούτε αν σκοτωθούν παιδιά. Είναι ένας αγώνας ζωής για τον τόπο μας”, ήταν τα λόγια του Τόλη Παπαγεωργίου, μέλους της Επιτροπής Αγώνα στην Ιερισσό ενάντια στην εξόρυξη χρυσού.

Οι επίμαχοι χρόνοι είναι στα: 3.30 6:19 και 9:19



Αυτά τα λόγια του Τόλη Παπαγεωργίου, μέλους της Επιτροπής Αγώνα στην Ιερισσό ενάντια στην εξόρυξη χρυσού, άναψαν φωτιές στη συζήτηση για το θέμα, στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ.
Ο κ. Παπαγεωργίου, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Πέμπτης, δέχθηκε τα πυρά του βουλευτή Αδωνι Γεωργιάδη για τα λεγόμενά του, πριν απο λίγους μήνες. Ο εκπρόσωπος των κατοίκων κάλεσε τον κ. Γεωργιάδη να ακούσει όλο το βίντεο. "Λέει οτι υπάρχει ένας αγώνας και χτυπιόμαστε με τα ΜΑΤ γιατι δεν θέλουμε να καταστραφεί ο τόπος μας", ανάφερε. Μόνο που το βίντεο, που ήδη δημοσιεύσαμε στο planet-greece, λέει πολλά χειρότερα πράγματα, απ' όσα ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει καταλάβει....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.