Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Το μήνυμα της Ελένης Λουκά στο planet-greece - ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙ

Μήνυμα στο planet-greece έστειλε η Ελένη Λουκά το οποίο...
μας ζήτησε να το δημοσιεύσουμε εμείς λοιπόν σας το παρουσιάζουμε και τα σχόλια δικά σας.

"Αυτά που σας γράφω σας επιτρέπω να τα δημοσιεύσετε. Την 28η Οκτωβρίου 2012 ημέρα Κυριακή και την 25η Νοεμβρίου 2012 πάλι ημέρα Κυριακή περίμενα μέσα στην εκκλησία του Άγιου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη. Εκεί που περίμενα μέσα στην εκκλησία με περικύκλωσαν ασφαλίτες και μου είπαν να φύγω από την εκκλησία. Αυτό που έκαναν ήταν παράνομο γιατί η εκκλησία είναι άσυλο. Εγώ αρνήθηκα και με σηκώσανε σαν ένα τσουβαλι πατάτες. Θα με σκοτώνανε στις σκάλες. Με κτυπάγανε στο κεφάλι. Θα με πνίγανε. Καταγγέλλω σωματική κακοποίηση και τις δύο φορές από την αστυνομία. Στην συνέχεια με κτυπάγανε απο κάτω με κλωτσιές και μπουνιές. Συνέχεια. Συνέχεια. Μετά με ρίξανε στο περιπολικό.. Με ρίξανε στο περιπολικό μέσα σαν τσουβάλι πατάτες οριζόντια. Με πήγανε στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος. (η τέταρτη φορά που με πηγαίνουν σε τμήμα, έχω γυρίσει όλα τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής). Από το τμήμα με άφησαν ελεύθερη όταν τελείωσε η δοξολογία. Σκεφτείτε να φοβούνται μια μόνη γυναίκα ? Φοβούνται γιατι κράζω του πολιτικούς. Τα κάνω όλα αυτά γιατί έχω αγώνα εναντίον των Γερμανών προδοτών. Περιμένω να δημοσιεύσετε το μηνυμά μου."

1 σχόλιο:

  1. Πάλι καλά που σας αφήνει να το δημοσιεύσετε... αν δεν το δημοσιεύατε θα την βλέπατε φάντη μπαστούνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.