Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Facebook: Αυτή είναι η έρευνα για το πέος που απέσυρε...


Το Facebook είναι αυστηρό ως προς την απαγόρευση δημοσίευσης γυμνών φωτογραφιών, ακόμα και αν πρόκειται για επιστημονική έρευνα...

Πριν δύο μέρες το δίκτυο απέσυρε ένα ποστ που δημοσιεύθηκε στη σελίδα του Scientific American, με την αιτιολογία ότι παραβιάζει την πολιτική της εταιρίας σχετικά με το γυμνό και την πορνογραφία.

Το επίμαχο ποστ αναφερόταν σε μία έρευνα που αναδημοσιεύει το περιοδικό Nature και σύμφωνα με την οποία οι γυναίκες προτιμούν τους άνδρες που έχουν μεγάλο, αλλά όχι πολύ μεγάλο, πέος.

Η έρευνα συνοδευόταν και από μια γραφική απεικόνιση σειράς ανδρών και των προσόντων τους, όλα με εικόνες κατασκευασμένες στον υπολογιστή.

Οι εικόνες αυτές των computerized γυμνών ανδρών, όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι του Facebook και δημοσιεύει το Daily Dot, μπήκαν στο στόχαστρο μια ομάδας ειδικών αναλυτών και εμπειρογνωμόνων οι οποίοι αποφάσισαν να διαγράψουν το ποστ.

Εξαίρεση για το Facebook αποτελούν μόνο φωτογραφίες έργων Τέχνηςς, όπως για παράδειγμα του Δαβίδ του Μικελάντζελο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.