Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Γιατί κάποιες γυναίκες θέλουν συνέχεια σέξ;

Το σύνδρομο συνεχούς ερεθισμού των γεννητικωv οpγάνων είναι μια σπάνια συνδρομή που περιγράφει τον συνεχή ερεθισμό των γεννητικωv οpγάνων κάτι σαν πpιαπισμός στον άνδρα.
Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε...


 αρχικά σε μια γυναίκα που μετά από ατύχημα στη περιοχή της λεκάνης αναφέρει πως η παραμικρή κίνηση των ποδιών και της λεκάνης της προκαλεί αφάνταστη σεξouαλική διέγερση, με αποτέλεσμα να θέλει σεξ σχεδόν όλο το 24ωρο .

Η κυρία αυτή όπως περιγράφει ο άνδρας της, από ψυχρή και αδιάφορη στο $eξ έγινε μια ...ιέρεια του έρwτα που τον κυνηγά όλη μέρα αντιστρέφοντας τους ρόλους.

Στην αρχή το γεγονός αυτό ήταν ευχάριστο αλλά τώρα έγινε εφιάλτης στο ζευγάρι γιατί ο σύζυγος έχει εξαντλήσει όλα τα αποθέματα ζωτικότητας.
Η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα αναζητά τα ακριβή αίτια που μπορεί ξαφνικά να προκληθεί το συγκεκριμένο σύνδρομο στις γυναίκες.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.