Δευτέρα 6 Μαΐου 2013

Ρουβάς και Ζυγούλη στο πρώτο μπάνιο με τα παιδιά τους!


Μια μέρα πριν την Ανάσταση επέλεξε ο Σάκης Ρουβάς να πάει για μπανάκι, με σύσσωμή την οικογένειά του στον Σχοινιά...

Είναι η πρώτη φορά που το τρίτο μωρό τους-η μόλις 5 μηνών κόρη- βρέθηκε σε παραλία!

Η Κάτια, ο Σάκης και τα τρία τους παιδιά πήγαν για το πρώτο οικογενειακό μπάνιο μόνοι τους. Χωρίς συνοδεία, χωρίς νταντάδες! Ο Σάκης την ώρα που άφησε τα παιδιά μόνα τους ήταν μόνο όταν έκανε σέρφινγκ.

Η Κάτια με ένα άσπρο φόρεμα και λίγα κιλάκια παραπάνω αφού έγινε πρόσφατα μανούλα, είχε το μωρό κάτω από μια ομπρέλα ενώ εκείνος δεν άφηνε από τα μάτια του την Αναστασία και τον Αλέξανδρο!

Όσοι ήταν δίπλα του έκαναν λόγο για έναν πολύ τρυφερό πατέρα που χαιρόταν να ασχολείται μαζί τους. Να παίζει αλλά και να τα κυνηγάει.

Το ζευγάρι επέλεξε μια παραλία πολυσύχναστη και όχι μια πιο ερημική αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου! Δεν τους ενοχλούν!

Αυτή άλλωστε είναι η αγαπημένη τους παραλία καθώς ο Σάκης κάνει συχνά σερφ εκεί! Απολαύστε τον αποκλειστικά στις πρώτες εικόνες από τα φετινά μπάνια με τα μωρά του!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.