Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Στουρνάρας: Να εκκενωθεί η ΕΡΤ για να αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι


Ο υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια ομιλίας του στην Ολομέλεια το πρωί της Τετάρτης αναφερόμενος πάλι στο φλέγον θέμα της Δημόσιας τηλεόρασης ανέφερε πως οι απολυμένοι θα....


 λάβουν τις αποζημιώσεις τους μόλις το δημόσιο θα αποκτήσει πρόσβαση στα αρχεία των εργαζομένων που βρίσκονται εντός του κτιρίου της Αγίας Παρασκευής.

Στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Οικονομικών την περασμένη εβδομάδα ανέφερε πως είχε ήδη δώσει εντολή στην Τράπεζα της Ελλάδος για την καταβολή δύο μηνιαίων μισθών στους εργαζόμενους αορίστου χρόνου της πρώην ΕΡΤ, ως πρώτη δόση έναντι της συνολικής αποζημίωσης.

Οι αποζημιώσεις που θα λάβουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Οι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου θα λάβουν έναν μισθό μέχρι να υπάρξει πρόσβαση στις εγκαταστάσεις της Αγίας Παρασκευής και υπολογισμός τυχόν υπολοίπων, ενώ όσοι απασχολούνται στη δημόσια ραδιοτηλεόραση με συμβάσεις ΠΕΘ, Ειδικών Συμβούλων και ως μετακλητοί, δεν θα λάβουν αποζημίωση.

Τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μισθοδοσίας των εργαζομένων της πρώην ΕΡΤ στην ALPHA ΕΜΠΟΡΙΚΗ Τράπεζα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.