Σάββατο 27 Ιουλίου 2013

Φώτης Κουβέλης: Ο Σαμαράς ήθελε εκλογές το καλοκαίρι



«Η χώρα έχει ανάγκη την πολιτική σταθερότητα. Αυτή, όμως, δεν ταυτίζεται με τη συντηρητική πολιτική και τη διαρκή...

υποχώρηση στις πιέσεις της τρόικας» σημειώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» Μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο κ. Κουβέλης επισήμανε ότι ο σχεδιασμός του Αντώνη Σαμαρά προέβλεπε πρόωρες εκλογές μέσα στο καλοκαίρι. «Υπήρχε σχέδιο εκλογών. Θεώρησαν ότι μπορούσε η Νέα Δημοκρατία, έστω και με επαναληπτικές εκλογές, υπό το βάρος διλημμάτων και πόλωσης, να πετύχει αυτοδυναμία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ο επικεφαλής της ΔΗΜΑΡ επανέρχεται σε πρόταση του κόμματός του για «δημιουργία ενός πόλου προοδευτικού, βασισμένου στους άξονες δημοκρατία - κοινωνική συνοχή - ανάπτυξη με ωφέλειες για όλους», που επιδιώκει τη συγκρότηση, σε προγραμματική βάση, «μιας ευρείας συμμαχίας δυνάμεων της δημοκρατικής αριστεράς, της πολιτικής οικολογίας και της σοσιαλδημοκρατίας, που αρνούνται καθεστηκυίες πολιτικές και πρακτικές που οδήγησαν στην κρίση».
Διεκρινίζει, δε, πως δεν υπολογίζει το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια για τη συγκρότηση του συγκεκριμένου πόλου. Κατηγορεί μάλιστα τον Βαγγέλη Βενιζέλο για διγλωσσία και υποταγή στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.