Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Δεν μπορεί να δέσει τα κορδόνια της αλλά είναι η... διάνοια της Μ. Βρετανίας



Είναι 11 χρονών και ακόμη δεν...
μπορεί να δέσει τα κορδόνια των παπουτσιών της. Δεν την ενδιαφέρει όμως, καθώς, την περασμένη Τρίτη, ανακηρύχθηκε ιδιοφυία της Μεγάλης Βρετανίας, σε ανάλογο διαγωνισμό.

Μάλιστα, το κύπελλο που κατέκτησε δεν την "άγγιξε" και πολύ, καθώς είχε ένα ορθρογραφικό λάθος!

Η Shrinidhi Prakash, σύμφωνα με το "sigmalive.com", στέφθηκε ως το πρώτο παιδί-ιδιοφυία της Βρετανίας, μπορεί να θυμάται τη σειρά των 52 καρτών μέσα σε μια τράπουλα, μιλάει Λατινικάενώ είναι η πρωταθλήτρια κόσμου στο Σκραμπλ! Στη συγκεκριμένη ηλικία τα παιδιά έχουν ως ινδάλματά τους, ηθοποιούς, τραγουδιστές και βέβαια ποδοσφαιριστές. Όχι όμως η Shrinidhiπου που θέλει να γνωρίσει και θα το κάνει μέσα στην εβδομάδα τον Robert Peston, που είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους οικονομικούς συντάκτες του BBC. Η μικρή ελπίζει να προκαλέσει το θαυμασμό του Robert με το δοκίμιο που έχει γράψει για την οικονομική ανάπτυξη ενώ περιέχει και στοιχεία για τη παγκόσμια λιτότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.