Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Δακτυλικά αποτυπώματα στο προσχέδιο της προκήρυξης [ΦΩΤΟ]


Το πρώτο στοιχείο για τις Αρχές , από την επιχείρηση στη Θεσσαλονίκη, δόθηκε στη δημοσιότητα από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ...



Ταυτοποιήθηκαν τα δακτυλικά αποτυπώματα ενός εκ των δύο 30χρονων συλληφθέντων σε χειρόγραφο προσχέδιο προκήρυξης, το οποίο κατασχέθηκε από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

Οι Αρχές εξετάζουν τη συμμετοχή των δύο συλληφθέντων στις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις για τις οποίες υπήρξε ανάληψη ευθύνης και έγινε γνωστό το ευρύτερο σχεδίο "Φοίνικας", το οποίο περιελάμβανε βομβιστικές επιθέσεις σε δύο οχήματα σωφρωνιστικών υπαλλήλων και αποστολή παγιδευμένου φακέλου σε απόστρατο ανώτατο αξιωματικό της ΕΛΑΣ.

Στην τελευταία ενέργεια, οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής εστιάστηκαν στη Θεσσαλονίκη, αφού ο φάκελος είχε σταλεί από εκεί.

Αυτό είναι το χειρόγραφο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.