Δευτέρα 5 Αυγούστου 2013

Αυτό είναι το πρώτο "επίσημο" σχόλιο της Σκορδά για τη μεταγραφή στον ANT1!



Το πρώτο "επίσημο" σχόλιο για τη μεταγραφή εκείνης και του συζύγου της, Γιώργου Λιάγκα, έκανε η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter. Τόσο η Φαίη όσο...
και ο Γιώργος απέφυγαν τα τελευταία 24ωρα να μιλήσουν για το διαζύγιο με το Mega και τη νέα τους τηλεοπτική στέγη, στο κανάλι του Αμαρουσίου. Η παρουσιάστρια 3 μέρες μετά την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για την ένταξη του τηλεοπτικού δίδυμου στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού, τουίταρε ευχαριστώντας τον κόσμο για τις ευχές του. "Σας ευχαριστούμε τόσο πολύ για τα όμορφα σας λόγια και τις γλυκές σας ευχές"... Ωστόσο, αυτό που αναμένουν αρκετοί είναι οι δηλώσεις τους σχετικά με το "διαζύγιο" με το Mega καθώς οι φήμες έχουν φουντώσει γύρω από το παρασκήνιο της αποχώρησής τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.