Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΣΟΚ:Περιμένουμε μεγάλο σεισμό

Ο γνωστός σεισμολόγος και καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών Άκης Τσελέντης έπειτα και από τον χθεσινό σεισμό των 5,1 ρίχτερ ...


προέβλεψε ότι, μέσα στο 2013 θα
σημειωθεί ισχυρός σεισμός στην Ελλάδα.Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που ισχυρίζεται κάτι τέτοιο βασιζόμενος σε στατιστικές,ενώ πρέπει να θυμήσουμε πως ο κ.Τσελέντης έχει διακριτική συνεργασία με τον καθηγητή Βαρώτσο και την ομάδα ΒΑΝ.
Μιλώντας στο «Earthquake-now» και με αφορμή τις σεισμικές δονήσεις των τελευταίων ωρών, δύο εκ των οποίων μεγέθους 5 Ρίχτερ παρατήρησε ότι, είναι μεν ανεξάρτητοι μεταξύ τους, αλλά προειδοποίησε ότι μέσα στο 2013 κατά την γνώμη του θα υπάρξει ένας ισχυρός σεισμός στη χώρα επειδή έχει συσσωρευτεί μεγάλη ενέργεια.
Ο κ. Τσελέντης κάλεσε εκ νέου την Πολιτεία να λάβει τα κατάλληλα μέτρα και οι πολίτες να εφαρμόζουν τα μέτρα αντισεισμικής προστασίας στα σπίτια τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.