Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μπουνιές και βρισιές μεταξύ δημοσιογράφων στο ALTER

 Είναι και οι δύο δημοσιογράφοι πολύ γνωστοί, με πολύ μεγάλη εμπειρία και εμφανίζονται πολύ πυκνά στα παράθυρα των δελτίων του ALTER. Είναι οι...




Λεωνίδας Καλλιδώνης και  Νίκος Τσιαμτσίκας, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια, μες στην αίθουσα σύνταξης, αφήνοντας έκπληκτους τους συναδέλφους τους, που προσπαθούσαν να τους χωρίσουν. Όπως μάθαμε, εδώ στο  planet-greece, ο Καλλιδώνης έγραφε στον υπολογιστή του, όταν ο Τσιαμτσίκα πήγε πάνω από το κεφάλι του, μιλώντας δυνατά, με κάποιον άλλο συνάδελφό του. Αυτό έφερε και την αντίδραση του Καλλιδώνη, ο οποίος γύρισε και του έκανε παρατήρηση με λίγο... άκομψο ύφος. Ο Τσιαμτσίκας δεν το άφησε να πέσει κάτω... αντιθέτως γύρισε και τον χαρακτήρισε... αδ...!

Με την παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων, η ένταση έμεινε εκεί... όχι για πολύ όμως. Οι δύο δημοσιογράφοι συναντήθηκαν στα μοντάζ, όπου εκεί άρχισαν να ανταλλάσουν πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς, με αποτέλεσμα όχι μόνο να πιαστούν στα χέρια, αλλά να παίξουν χοντρό ξύλο, με μπουνιές, κλωτσιές και χτυπήματα! Τελικά τους χώρισαν παραγωγοί, τεχνικοί και δημοσιογράφοι που βγήκαν στους διαδρόμους έντρομοι για να διαπιστώσουν τι είχε γίνει.

Ο Τσιαμτσίκας, όπως μας μετέφεραν, έφαγε ξύλο αρκετό ξύλο αλλά από την άλλη καταφέρθηκε με πολύ βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Καλλιδώνη.

Τελικά πρυτάνευσε η λογική, κι ο Τσιαμτσίκας αποφάσισε σήμερα να κάνει το πρώτο βήμα, στέλνοντας μήνυμα στο facebook, προς τον Καλλιδώνη, ζητώντας του συγγνώμη για την συμπεριφορά του. Σε ένδειξη μεγαλοψυχίας, είπε ότι αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά σε ένα από τα χτυπήματα που δέχθηκε, δεν υπάρχει λόγος να το τραβήξει άλλο και ιπποτικά ζήτησε από τον συνάδελφό του να δώσουν τα χέρια.

Προς το παρόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συλλέξει, δεν έχει υπάρξει απάντηση στο μήνυμα αυτό από τον Καλλιδώνη, ωστόσο, λόγω του χαρακτήρα του, πού συγχωρεί εύκολα και δεν κρατάει κακίες, θεωρείται βέβαιο ότι θα δεχθεί τη συγγνώμη του συναδέλφου του και θα ζητήσει και ο ίδιος, από τη μεριά του, παρόλο που σύμφωνα με τους αυτόπτες, δεν προκάλεσε τον καβγά.

Είναι κρίμα, δύο άνθρωποι, που κάθε μέρα μοιράζονται το ίδιο γραφείο, να τσακώνονται για λόγια του... αέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.