Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Τελευταίες πινελιές στη Λεωφόρο


Λίγες ώρες πριν την έναρξη του φιλικού με την Λάτσιο θ' αποχωρήσουν από την Λεωφόρο τα συνεργεία που ασχολούνται με την επιδιόρθωση του γηπέδου. Ποιες είναι οι τελευταίες αλλαγές στο "κλουβί"...





Ο Παναθηναϊκός απόψε κόντρα στην Λάτσιο επιστρέφει στο σπίτι του και τις τελευταίες ημέρες είναι πολλοί αυτοί που εργάζονται νυχθημερόν προκειμένου να ολοκληρωθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες στο γήπεδο.

Σαφέστατα δεν θα είναι όλα στην εντέλεια, όμως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού προσπαθούν να ξεπεράσουν όσο το δυνατόν περισσότερα προβλήματα, καθώς η αποψινή αναμέτρηση είναι ένα σημαντικό test event εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος στις 18 Αυγούστου με τον Παναιτωλικό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα συνεργεία που ασχολούνται με την επιδιόρθωση του γηπέδου θ' αποχωρήσουν από το "Απόστολος Νικολαΐδης" λίγες ώρες πριν από την έναρξη του φιλικού με την Λάτσιο.

Έξω από κάποιες θύρες έχει τοποθετηθεί τεχνητός χλοοτάπητας, έτσι ώστε ο κόσμος όταν μπαίνει στο γήπεδο να έχει την αίσθηση ότι πατάει τον αγωνιστικό χώρο, ενώ τοποθετήθηκαν αριθμοί σε κάθε καρεκλάκι για να γνωρίζουν όλοι σε ποια θέση αντιστοιχεί το εισιτήριο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.