Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη για απάτη - Κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστή και να του πουλήσει οικόπεδο στη Βούλα 740.000 ευρώ



Αναζητείτο από την ΕΛ.ΑΣ. από το 2009....


Τώρα η Αστυνομία εντόπισε, για την ακρίβεια συνέλαβε στον Πειραιά την 50χρονη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για απάτη και άλλα αδικήματα.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω γυναίκα, από τον Απρίλιο του 2009, συμμετέχοντας σε εγκληματική ομάδα, κατάφερε να εξαπατήσει αγοραστή και να του πουλήσει οικόπεδο στη Βούλα, έναντι 740.000 ευρώ, εμφανιζόμενη ψευδώς ως ιδιοκτήτρια του οικοπέδου και με δελτίο ταυτότητας-προϊόν υφαρπαγής με τα στοιχεία της πραγματικής κατόχου του ακινήτου.

Σε βάρος της είχε σχηματιστεί δικογραφία, πλην όμως δεν είχε καταστεί δυνατή η εξακρίβωση των στοιχείων της, γι' αυτό και μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών δημοσιοποιήθηκαν οι φωτογραφίες της.

Μετά από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, κατάφεραν τελικά να φτάσουν στα ίχνη της και να την οδηγήσουν σήμερα ενώπιον του 20ου τακτικού ανακριτή του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.