Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Ωραίο τρυκάκι:Τι να κάνω για να μην πετάγονται τα λάδια από το τηγάνι;

Κάθε φορά που θέλετε να τηγανίσετε, σας πιάνει η καρδιά σας; Έχετε ήδη αυτή την εικόνα σχηματοποιημένη, με τα λάδια να πρωταγωνιστούν σε πάτωμα και ηλεκτρική κουζίνα;
Υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά για να αποφύγετε τη φασαρία!...




1. Μην βάζετε στο τηγάνι φαγητά που είναι πολύ βρεγμένα. Φροντίστε να τα έχετε στεγνώσει πριν, με λίγο χαρτί κουζίνας.

2. Χρησιμοποιήστε την ειδική πυκνή σίτα για το τηγάνι.

3. Βάλτε μια κουταλιά αλάτι στο κέντρο του τηγανιού την ώρα που ζεσταίνετε το λάδι.


  neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.