Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

Σαμαράς:Πάμε για μάχη με την τρόικα,αιτία πολέμου ΕΑΣ και ΕΛΒΟ.

 Νεότερες πληροφορίες για την διαρροή του σχεδίου που ζητά επιτακτικά η τρόικα, για ΕΛΒΟ και ΕΑΣ, που αποκάλυψε το planet-greece.

Το κυβερνητικό σχέδιο για εκκαθάριση της Αμυντικής Βιομηχανίας εν λειτουργία φαίνεται πως μπλοκάρει η τρόικα.
Σύμφωνα με...


 πληροφορίες, ήταν προγραμματισμένη τηλεδιάσκεψη για το θέμα αυτό με την τρόικα, η οποία ωστόσο αναβλήθηκε μετά από απόφαση των εκπροσώπων των δανειστών, ενώ ο Ματίας Μορς απέστειλε και σχετικό e-mail.

Στη συνέχεια, η κυρία Γεννηματά επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον οποίο και ενημέρωσε για τις εξελίξεις στο κρίσιμο μέτωπο της Αμυντικής Βιομηχανίας.

«Φώφη, πάμε για μάχη» ήταν η απάντηση του Αντώνη Σαμαρά στην Φώφη Γεννηματά που είναι υπεύθυνη για τις Αμυντικές Βιομηχανίες.

Το e-mail που ανατρέπει πλήρως τους σχεδιασμούς του Μεγάρου Μαξίμου για την Ελληνική Αμυτνική Βιομηχανία εστάλη από την τρόικα, η οποία ζητά εδώ και τώρα να μπει λουκέτο στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα και στην ΕΛΒΟ.

Ο πρωθυπουργός είπε πως δεν θα υπάρξει συνέχεια στο θέμα αυτό καθώς δεν υπάρχει λόγος να πάμε σε τεχνοοικονομικές συζητήσεις και αναλύσεις ενώ, σημείωσε πως πρέπει εδώ και τώρα να υπάρξει πολιτική λύση και αυτή πρέπει να αναζητούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.