Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

«Πάτωσε» ο mr Wikileaks στις εκλογές της Αυστραλίας


Έσβησε η τελευταία του ελπίδα να δραπετεύσει ως διπλωμάτης από τη Μεγάλη Βρετανία, όπου έχει βρει άσυλο στην πρεσβεία του Ισημερινού...



Παρά την πρωτότυπη προεκλογική εκστρατεία από την πρεσβεία του Εκουαδόρ στο Λονδίνο όπου παραμένει εδώ και έναν χρόνο που περιελάμβανε ένα σατιρικό βίντεο στο οποίο ο Τζούλιαν Ασάνζ εμφανιζόταν ως ροκ σταρ της δεκαετίας του '80, ο ιδρυτής του Wikileaks δεν φαίνεται να κατάφερε να πείσει τους συμπολίτες του ώστε να τον εκλέξουν Γερουσιαστή στη Βικτόρια της Αυστραλίας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσει ο Τζούλιαν Ασάνζ συγκεντρώνει μόλις 23.007 ψήφους, ήτοι το 1,19% των προτιμήσεων.

Ο ιδρυτής του Wikileaks δεν κατάφερε να πείσει του συμπολίτες του πως θα φέρει τη διαφάνεια στην Καμπέρα και παρόλο που εμφανιζόταν ως η έκπληξη των δημοσκοπήσεων η απόφαση του ίδιου του Ασάνζ να δηλώσει πως θα συνεργαστεί με μερικά περιφερειακά κόμματα της χώρας απέτρεψε τους Αυστραλούς από το να του εμπιστευθούν την έδρα στη Γερουσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.