Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Καλόοο! Έκθεση με υπολογιστές της δεκαετίας του '80!


Κομμάτια βγαλμένα από το παρελθόν ζωντανεύουν εν έτει 2013 για να τα γνωρίσουν οι νέοι φίλοι της τεχνολογίας. Υπολογιστές όπως ο Amstrad 6128, o Spectrum, οι πρώτοι ΙΒΜ αλλά και παιχνιδο-κονσόλες όπως το θρυλικό atari παίρνουν ζωή σε μία πρωτότυπη έκθεση ρετρό υπολογιστών...



Την έκθεση οργανώνει η ομάδα του RetroComputers.gr και θα πραγματοποιηθεί στις 07 και 08 Δεκεμβρίου 2013 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Μωραΐτη στο Ψυχικό.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας των υπολογιστών και παιχνιδομηχανών, με παλαιούς υπολογιστές και κονσόλες από τη δεκαετία του 1970 μέχρι περίπου το 2000 με μερικά από αυτά να είναι πολύ σπάνια, αλλά και διάφορα άλλα έξτρα αντικείμενα που συνδέονται με το αντικείμενο της έκθεσης.

Η έκθεση θα περιλαμβάνει επίσης αρκετά events, τουρνουά Street Fighter με δώρο ένα Atari Flashback για τον πρώτο νικητή, παρουσιάσεις με διάφορα θέματα π.χ. η ιστορία των υπολογιστών κτλ, αλλά και ένα PC που θα διατεθεί για μάθημα συναρμολόγησης για να δουν όσοι ενδιαφέρονται τα μέρη από τα οποία αποτελείται ένας υπολογιστής αλλά και τι κάνει το καθένα, όπως επίσης να δοκιμάσουν και οι ίδιοι να το συναρμολογήσουν μόνοι τους και πολλά άλλα.

Η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10πμ μέχρι τις 9μμ και η είσοδος θα είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ.

περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση αλλά και τα μοντέλα που θα βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, μπορείτε να δείτε στην διεύθυνση:

 http://www.retrocomputers.gr/forum/244-ektheseis-i-y-kai-konsolon/14194-5i-ekthesi-retro-i-y-konsolon-apo-to-retrocomputers-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.