Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Αυτός είναι ο ένοπλος που άνοιξε πυρ στο Παρίσι [ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ]


Στη δημοσιότητα δόθηκε η πρώτη φωτογραφία του ενόπλου που άνοιξε πυρ στη γαλλική πρωτεύουσα σκορπίζοντας τον τρόμο στα γραφεία της εφημερίδας Libeation και της τράπεζας Societe Generale...



Η εικόνα του δράστη ταιριάζει με τις περιγραφές των αυτοπτών μαρτύρων και πλέον η γαλλική αστυνομία έχει ένα πολύτιμο στοιχείο στα χέρια της για τον εντοπισμό του.

Από την αστυνομία ερευνάται επίσης αν οι επιθέσεις συνδέονται με το επεισόδιο που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στον χώρο υποδοχής του τηλεοπτικού δικτύου BFMTV στο Παρίσι. Ενοπλος είχε εισβάλει στο χώρο υποδοχής του δικτύου και είχε απειλήσει δημοσιογράφους προτού εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με δικαστική πηγή που μίλησε στην εφημερίδα Le Parisien, ο δράστης είπε στον οδηγό κατά τη διάρκεια της σύντομης ομηρίας του, ότι ήταν δραπέτης φυλακών και του ζήτησε να το πάει στα Ηλύσια Πεδία.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.