Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ: Αυτό είναι το πλοίο φάντασμα με τα χιλιάδες όπλα [ΦΩΤΟ]

Πάνοπλοι άνδρες του λιμενικού σώματος φρουρούν το πλοίο «φάντασμα», ΝΟUR-M, το οποίο χθες εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων, τέθηκε υπό παρακολούθηση καθώς το δρομολόγιο του ήταν ασύνηθες και το πλήρωμά του υποχρεώθηκε να....




ακολουθήσει το πλωτό του λιμενικού στο λιμάνι της Ρόδου.

Οι αξιωματικοί του λιμενικού δεν έχουν ακόμα ανοίξει τα εκατοντάδες κιβώτια που μεταφέρει το φορτηγό πλοίο, όμως εκτιμούν ότι, σύμφωνα με τα παραστατικά που συνόδευαν το φορτίο, πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές μεταφορές όπλων με άγνωστο παραλήπτη. Τη Δευτέρα οι τελωνιακοί θα ανοίξουν τα κοντέινερ και εικάζουν ότι θα βρουν τουλάχιστον 20.000 καλάσνικοφ. Ωστόσο δεν ακόμα δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό αν τα παραστατικά αφορούν  στο συγκεκριμένο εμπόρευμα.
Ταυτόχρονα εκφράζονται υποψίες ότι το πλοίο κατευθυνόταν προς τη Συρία αν και ο πλοίαρχός του φέρεται να ισχυρίστηκε αρχικώς ότι προορισμός του ήταν η Λιβύη. Στο πλοίο επέβαιναν τρεις Τούρκοι και πέντε Ινδοί οι οποίοι και οδηγήθηκαν στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου για ανάκριση.
Για την εξέλιξη των ερευνών  ενημερώνεται ο Αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

Πηγή φωτογραφιών: antenna.gr, corfiatiko.blogspot.com
Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης/enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.