Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Για "μαύρη Παρασκυή" κάνουν λόγο τα Ρουμανικά ΜΜΕ για την ήττα από την Εθνική μας


Για νύχτα καταστροφής κάνουν λόγο τα ρουμανικά ΜΜΕ μετά από την ήττα της εθνικής τους ομάδας από την Ελλάδα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης"....



Οι αθλητικές ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας ασκούν κριτική στον Βίκτορ Πιτούρκα για την επιλογή του να αφήσει εκτός αρχικού σχήματος τους Μαξίμ και Λάζαρ ενώ τονίζουν πως το όνειρο του Μουντιάλ τελείωσε.
«Μαύρη Παρασκευή, Ελλάδα - Ρουμανία 3-1». Μ' αυτόν τον τίτλο υποδέχθηκε την ήττα στο Καραϊσκάκη από την Εθνική μας ομάδα η κορυφαία αθλητική εφημερίδα στη χώρα, Prosport, η οποία ναι μεν αναφέρει πως το πρώτο γκολ της Ελλάδας είναι οφσάιντ, αλλά δεν στέκεται και τόσο πολύ σ' αυτό το γεγονός.

Η Prosport, επί της ουσίας, κάνει λόγο για «τους Ελληνες που ήταν πιο πραγματιστές», ενώ ασκεί σκληρή κριτική στους παίκτες του Βίκτορ Πιτούρκα.

«Η Ελλάδα στο Ρίο, η Ρουμανία σε κρίση», είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ της αναμέτρησης του Καραϊσκάκη στο realitatea.ro, ενώ στην ιστοσελίδα, ziare.com επισημαίνεται πως «στο στο πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας τους, οι Ρουμάνοι έδιναν την αίσθηση πως έπαιζαν σε φιλικό».

«Καταστροφή στην Ελλάδα. Εχασε δύο παίκτες και ποτέ δεν είχαμε ευκαιρία», αναφέρει το sport.ro, που στέκεται στην αποβολή του Λάζαρ και τις κίτρινες του Μπουρτσεάνου, που χάνουν τη ρεβάνς.

Stirileprotv: Ελλάδα - Ρουμανία 3-1. Η πρόκριση για το Μουντιάλ της Βραζιλίας θα κριθεί στη "Νασιονάλ Αρένα".

Αntena3: Η Ρουμανία έχασε με 3-1 και είναι πολύ δύσκολο να προκριθεί στο Μουντιάλ.

πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.