Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Είχαν όπλα για ένα λόχο!

Σε… μπαρουταποθήκες είχαν μετατρέψει τα σπίτια και τα ποιμνιοστάσιά τους στο Ηράκλειο και το Λασίθι τέσσερις άντρες οι οποίοι διατηρούσαν κοινό οπλοστάσιο με όπλα και εκρηκτικά ικανά να εξοπλίσουν μια στρατιωτική μονάδα!

Πέντε αστυνομικές υπηρεσίες...


σύμφωνα με το protothema.gr, οργάνωσαν ταυτόχρονη επιχείρηση στα σημεία για τα οποία είχαν πληροφορίες ότι κρύβεται ο παράνομος οπλισμός και ανακάλυψαν ένα υποπολυβόλο τύπου UZI, τρία πιστόλια, 707 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, επτά γεμιστήρες όπλων και μια διόπτρα πολεμικού τυφεκίου, αλλά και 23 πυροκροτητές, 448,3 γραμμάρια αμμωνιοδυναμίτιδας και 271,2 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας, δύο κομμάτια βραδύκαυστης και ακαριαίας θρυαλλίδας μήκους 52 εκατοστών και 12,7 μέτρων αντίστοιχα και διάφορα είδη οπλισμού!

Οι τέσσερις δράστες ηλικίας 47, 60, 21 και 60 χρόνων συνελήφθησαν για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκαν στους αρμόδιους εισαγγελείς Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και Λασιθίου, ενώ τα κατασχεθέντα είδη εστάλησαν για εργαστηριακή εξέταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.