Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

GQ: Ο Ομπάμα κι άλλοι 24 ανήκουν στους παντοδύναμους... αδύναμους! [ΛΙΣΤΑ]


Στον κατάλογο βρίσκονται, μεταξύ άλλων, ο Ομπάμα, ο Πάπας Βενέδικτος, ο Έντουαρτ Σνόουντεν, ακόμα και το βασιλικό βρέφος...




Τον Οκτώβριο το περιοδικό Forbes εκθρόνισε τον Ομπάμα από την πρώτη θέση στη λίστα με τους πιο ισχυρούς ανθρώπους στον πλανήτη και τώρα ένα άλλο περιοδικό τον εντάσσει σε κατάλογο με τους ανθρώπους που έχουν παγκοσμίως την λιγότερη επιρροή.

Συγκεκριμένα, ο Ομπάμα βρίσκεται στη 17η θέση στη λίστα των 25 του περιοδικού GQ, καθώς σύμφωνα με τον εκδότη του «δεν κάνει τίποτα». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ μάλιστα, με βάση το περιοδικό φαίνεται να έχει λιγότερη επιρροή ακόμη και από τον ηθοποιό Ryan Reynolds.

Στην 1η θέση της λίστας, πάντως, είναι ο πρώην σταρ του μπάσκετ Dennis Rodman, λόγω της φιλίας του με τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ-ουν. Στην πέμπτη θέση, βρίσκεται ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ, ενώ ακολουθεί η τραγουδίστρια Miley Cyrus.

Στον ίδιο κατάλογο, βρίσκονται, και άλλοι αστέρες όπως ο Will Smith και η οικογένειά του, η Lady Gaga και ο Justin Bieber.

Εντύπωση, πάντως, προκαλεί το γεγονός ότι στην εν λόγω λίστα συναντάμε το βασιλικό βρέφος της Βρετανίας, αλλά και τον πρώην κατάσκοπο Έντουαρτ Σνόουντεν.

Ολόκληρη η λίστα του GQ:


1. Dennis Rodman

2. Paula Deen

3. Anthony Weiner

4. Justin Bieber

5. Pope Benedict XVI

6. Miley Cyrus

7. Aaron Hernandez

8. Prince George

9. Prosecutor Angela Corey

10. Tim Tebow

11. Lady Gaga

12. Will Smith and Family

13. Chris Culliver

14. Jann Wenner

15. Alex Rodriguez

16. The Cicadas

17. President Barack Obama

18. Ryan Reynolds

19. Mike Jeffries

20. Zack Snyder

21. Lennay Kekua (aka Manti Te'o's fake dead girlfriend)

22. Edward Snowden

23a. John King

23b. Howard Kurtz

24. Dr. Cornel West

25. Jodi Aria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται.

Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.